Dobrý deň. Chcel by som nejaké domáce zvieratko a vybral som si vodnú korytnačku (Trachemys scripta) chcel by som sa spýtať či niekto máte s ňou skúsenosti a zhruba za koľko sa dá zariadiiť akvárium pre ňu a ešte koľko by stála prehliadka u veterinára.
podla toho ake velke ale tak v podstate ona dorasta ak viem este po latinstky do 20cm takze nejaka 50 by cca stacila plus teplomer, filter, nejake kamienky, plus ostrovcek ak nebude sucastou zelvarka. ale do 100€ aj menej by sa dalo
Ja som dostal korytnačku vodnú pred 10 rokmi ...vobec sme sa o ňu nestarali moc.. Iba krmili a menili vodu , ptm pred 3rokmi som si kupil od jednej simpatickej baby 1 samičku o rok neskor mi tá stará umrela (podľa mňa kvoli tej novej , odporúcam ich najprv nech sa spoznávajú a až ptm ich dat do 1 akvárka ,lebo je možné že sa budú biť) tak som dostal od best frenda 2 (samec +samica=maly vajíčka ale ptm ich moj pes zožral !) medzi tímito velkými korytnačkami som choval aj malé čo som si kupil v zverimaxe...(neodporúčam , zomrú po 2-3mesiavoch max vydržia 1rok..) no a ak máš otázky tak sa p6taj (kludne piš privatnu) a mal som aj leguána a agamu bradatú ... Čize ti mozem dat rady aj o nich ak chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov