@andegor Dakujem ti, to som hladal cely den dnes nevies mi inak poradit, ja mam malu vodnu - chvilku to idem normalne, ale po 5-10min. je ten dym uz dost silny. Pritom ked fajcime v meste vodne - tak to vydrzi bars kedy aj 1,5hodiny.
V com to moze byt? Vo velkosti fajky alebo v korunke? Mozno stary tabak? (hovorili aj, ze tabak nesmie byt povrch a pritlacany - to som nerobil a aj tak ta to vzdy zacne dusit)
je inak aj nejaky rozdiel v korunkach vo velkosti? ze sa napriklad niekde viac tabaku zmesti ?
@drhouse možno sa ti páli tabak nepokladaj uhlíky do stredu ale na kraj alobalu, možeš mať v alobale velke diery a potom ti padá do tabaku popol, každopádne možeš vyskúšať rôzne korunky, za 3 € už kúpiš všelijake alebo ked ti v meste donesú vodnú tak sa jednoducho pozri kolko a ako tam ten tabak dávaju
ano, je rozdiel aj v korunkach.. a aj uhliky su velmi dolezite pri tomto.. ja mam mau vodnu, a mam aj velku. na obidvoch mi ide dym stale rovnako, ale davam pozor, aby nebolo ani malo a ani moc "tepla" na tabaku samotnom, lebo vtedy ti tabak bud zhori, alebo sa vobec nezohreje, a obidva pripady su na ho*vno.. a co myslis pod pojmom "moc silny" ? ze skrabe?
malu vodnu* som myslel. ak skrabe, tak je moc vela tepla na tabaku, a treba pravidelne tiez oklepavat uhliky od popola. a uhliky aj na mensiu vodnu odporucam nie samo/rýchlorozpalovacie, ale kokosove uhliky, tie sa tak lahko nedaju rozpalit, ale su za to dobre.. a samozrejme, ze kvalita dymu zavisí aj od tabaku.. ak si kupis nejaky tabak za 2e (ak taky najdes) tak to bude urcite inak chutit ako taký 7-10eurový. ja osobne vzdy pouzivam kokosove, a rychlorozpalovacie len ak som niekde vonku, kde nemam moznost rozpalit kokosové
@drhouse kokosove najlepsie, alebo mozno bambusove, nie rychlozapalnaky ... dlhsie sa sice rozpaluju, ale stoji to za to urcite ...
- alobal davaj dvojitu vrstvu
- dierky male a viacero
- tabak nacechrany, dostatocne melasovany (vlhky)
- nesmie sa dotykat alobalu
- uhliky na kraj a posuvat po obvode (ked si kupis vortex kotlik, ktore su jedny z naj ich "architekturou", tak inak to ani nepojde, )
- a lad mozes kludne nalozit aj do vazy, ak by si chcel viac vody, ale ide ti uz do hadice, kup si tzv. "difuzor" - ludovo to volame v shisha kruhoch "bublák", (das na koniec sacej trubky vo vode a je to dierkovane, tak bublinkovat to bude malymi bublinkami menej agresivne)
no rozidle je v tych "konektoroch" ci neviem ako to mám nazvať, to čo dáš do vodnej.. a na malých vodných je hadica večšinou v celku, teda že má aj pevný koniec, a aj pevný naustok.. a tento násutok si môžeš dať len na hadicu, kde tie náustky môžeš striedať
kamienky nasiaknute melasou (daco ako maly strk) a nepalis tabak, proste sa vaporizuje melasa (vodna para a par inych latok + prichut) ... ano sa to dava do korunky ako tabak, ale naj je na to vortex ... ked sa to cele prepali, tak ich zahodis, alebo uskladnis a mozes skusit nechat par dni nacucat inou melasou (ale velmi to nejde, pretoze ta prvotna je tam podtlakom primiesana)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
napr
» bit.ly/1pQ7LqI...
V com to moze byt? Vo velkosti fajky alebo v korunke? Mozno stary tabak? (hovorili aj, ze tabak nesmie byt povrch a pritlacany - to som nerobil a aj tak ta to vzdy zacne dusit)
je inak aj nejaky rozdiel v korunkach vo velkosti? ze sa napriklad niekde viac tabaku zmesti ?
- alobal davaj dvojitu vrstvu
- dierky male a viacero
- tabak nacechrany, dostatocne melasovany (vlhky)
- nesmie sa dotykat alobalu
- uhliky na kraj a posuvat po obvode (ked si kupis vortex kotlik, ktore su jedny z naj ich "architekturou", tak inak to ani nepojde, )
- a lad mozes kludne nalozit aj do vazy, ak by si chcel viac vody, ale ide ti uz do hadice, kup si tzv. "difuzor" - ludovo to volame v shisha kruhoch "bublák", (das na koniec sacej trubky vo vode a je to dierkovane, tak bublinkovat to bude malymi bublinkami menej agresivne)
este by som sa chcel vratit k tym korunkam. Aku odporucujete z tej stranky, nevidim v tom ziaden rozdiel
naco inak sluzia melasy a bigg pearls?
» www.stimbi.sk/aladin/kamienky...
» www.stimbi.sk/aladin/tabaky-m...
Tie bigg pearls mozem dat do korunky miesto tabaku aj s tou melasou? Poradte ako a co dat, aby som mal vela husteho dymu.. Dakujem vam