nepamatam kedy som si naposledy kupovala kavu dakde
ale vypijem ju na striedačku s kavou, najprv je kava horuca tak popijam vodu, potom pomedzi a samozrejme aj zapijem kavu nech mi neostane divno v hube na tento učel mala sesterica normálne že aftercoffee mints
nepijem kavu a keby som ju aj pil tak by som si na nu nikam nechodil ale pil by som ju doma
@skip@jerometoucanrainbow@elemia a inak co to vlastne stoji ? taka jedna kava niekde kde je akoze ako tak "lacna" 2-3 eura ? aby som si vedel vypocitat kolko takych lepsich piv by v niekde vyslo mne lebo poznam taku krcmu kde maju viac druhov ceskych piv asi za 1-1,20
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@elemia ty asi naozaj budeš dokonalé stvorenie
ale vypijem ju na striedačku s kavou, najprv je kava horuca tak popijam vodu, potom pomedzi a samozrejme aj zapijem kavu nech mi neostane divno v hube na tento učel mala sesterica normálne že aftercoffee mints
@skip @jerometoucanrainbow @elemia a inak co to vlastne stoji ? taka jedna kava niekde kde je akoze ako tak "lacna" 2-3 eura ? aby som si vedel vypocitat kolko takych lepsich piv by v niekde vyslo mne lebo poznam taku krcmu kde maju viac druhov ceskych piv asi za 1-1,20
záleží na tom, čo je to za kávu.
@jurito to keby som vedel