Ahojte ludia,nemate nahodou nejake info o vojenskej akademii o LM? Zaujimam s ao tuto skolu,(ale nwm ci tam cchem ist...len zaujem cisty).. lebo na webe je strasne o nej malo pisane,tak ci nahodou ste tam nerobili prijimacky alebo tam nechodite...ze kolko
Dvaja spolužiaci sa tam hlasia. Vraj sa tam robia prijmačky z matiky a angliny a kondične skužky (beh, plavanie, zdvyhy na hrazde...) a prijmaju pomerne malo uchadzačov. Keď ťa ale zoberu, budeš hneď v OSSR a tým pádom budeš dostavať plat atď. Ale zas keď ťa vyhodia, budeš im musieť vratit všetky prachy, ktore do teba naliali.
minulý rok som sa tam pokúšal dostať. Neprešiel som cez zdravotnú prehliadku. Len z Trenčianského kraja sa tam hlásilo niečo málo cez 200. Čiže za celé Slovensko potom majú z čoho vyberať a dostanú sa tam iba tí fakt najlepší. Nuž, profesionálna armáda
ja chcem ist najme na farmaciuu,mozno medina?, alee ta vojenska laka..a ked tisic,tak este kolko ludi uz skolabuje napr. na takej matike,alebo ze nie su zdravy" @semhamforas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@semhamforas dakujem,ale az o rok maturujem. cize je sanca sa tam dostat,ako-tak?