cawtee... chcel by som len vediet ci existujú nejaké vojenské školy z ktorých sú poriadny vojaci a ktorý idú do afganistanu alebo niekde inde kde sú veľké vojny
keď sa chceš dostať na ISAF do Afgáču, netreba Ti nejakú extra školu, stačí maturita, potom zregrutovať - ZVŠ Martin - OVŠ Martin - potom nejaký čas pôsobiť do útvaru, a keď budeš mať predpoklady môžeš sa takejto misie zúčastniť
nič proti tebe ale podla mňa si 13 ročné rozmaznané decko ktoré sa vonku hráva na vojačikov ... mám 3 členov rodiny v afganistane .. a nebojsa nepáčilo by sa ti to ... nieje to ako na discovery že si iba stojíš a strážiš nejakú závoru ...
nemám 13 rokov ale 16 aa zaujíma ma vojna vo msvete preto sa chcem zapojiť do tychto vojen s tým že by som bol nejáký vojak .... ...a aké vlastne to tam je ???? ked tam mas troch clenov rodiny
nechápem, ako môže niekto chcieť byť za každu cenu zmrzačený, to si myslíš, že budeš pre guľky neviditeľný....máš najväčší dar života a to je zdravie.......žiadne peniaze na svete ti ho nenahradia..........
@25marek25 žiadna vojna proti terorizmu nie je. USA sa snaží ovládať arabské krajiny kvôli rope. Domácim sa to však nepáči a preto bojujú proti američanom aj terorizmom... a kto je tu vlastne terorista? Ako začala vojna v Iráne? USA je otcom terorizmu. USA má snahu rozpínať sa všade tam, kde by mohla mať zisk. A Afganistan? kto tam ide bojovať proti terorizmu, je bud hlupak, alebo hlupak. Rusi bojovali 10 rokov proti afganistanu a neuspeli a ani nemali sancu uspiet. Afganistan je takmer nedobytelny. Je to utociskom teroristov, ktori sa prisli z bohatsich krajin do Afganistanu len schovať... a trpí domáce obyvatelstvo. Kto ide do Afganistanu nie je vojak, ale pojebaný žoldák, ktorý by za pár dolárov odstrelil aj vlastnú mater. Vojna proti terorizmu nie je vojna obyčajných ľudí, obyčajných vojakov, ktorí chránia svoju vlasť, ale je to vojna o ropu, vojna o bohatstvo a vplyv... presne to iste, co boli kriziacke vypravy v stredoveku.
Žiadny terorizmus nie je, a ak sa chceš dostať do Afganistanu len kvôli tomu lebo si myslíš že zabiješ pár teroristov tak hanba ti !. Skôr partizáni lebo ich okupujú Američania a tak ako povedal @interrupcio keby nebola v Arabských krajinách ropa tak žiadne "vojny proti terorizmu" nie sú
Hm. Zaujímave Afganistan, vieš o tom že ký sa dostaneš tam tak sa tam vojna dávno skončí. Ale ak tam chceš pomáhať ľudom ktorých vojna postihla tak sa nauč po Afgánsky a daj sa k dobrovoľníkom. A keďže vieš reč pošlú Ťa tam nie?
toto je dobré chlapec sa tu píta či bi ste mu pomohli a ako sa tam dostať a vi všetci mu len nadávaťe že čo j zač. je to jeho voľba kam chce íst a jeho život tak nak si ho vážy ked príde tam o končatiny tak uvidí či sa mu to oplatilo sa tam tak hnať musí to len zažit a neviem či bude vás poslúchať ked mu nadávate
ked mu budete písať akí je kokot a čo ja vem tak on to enpochopí ja ti to vysvetlím.Mal som spolužiaka mal 14 rokov zaujímali ho vojaci náboje a tieto veci a vieš čo sa mu stalo? ked bol pri starkim na hrochoti tak mu vibuchla mína pred tvárou a nein to pekný pohlad a mal len 14 rokov celí život pred ssebvo a ked tam pojdeš čo ti horzý? toto isté stupíš na mínu a je bud s teba invalid alebo mrtvola takže vieš je to an tebe ale ak tam velmi chceš íst tak kludne ale ber to na ohľad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale asi fakt nechápem.....filip
Ti tu nieje.
Kokot.
@12 po ,,afgánsky" -,-
ale jasné že existujú sám sa na jednu chystám
Chlapec hrá asi veľa PC hier
Mám to skúsiť..nemám to skúsiť?
Napokon som rozhodla že po maturite skúsim.