Prosim poradte mi. Uz druhykrat asi po tyzdni mi zavolalo divne cislo. ( +1234).
Neviem co to ma byt a nedviham, lebo sa bojim ci to neni audiotextove ci ake. Ale tiez mi napadlo ci to nebude nejaky kamos, a mi len mobil omylom ukaze to cislo. Stretli ste
Hej volal mi nejaký típek z call centra. Podľa prízvuku som tipoval Indiu. Išlo o investovanie a chcel dohodnúť telefonický rozhovor s nejakým japoncom, ktorý sa nedal odbiť asi pol hodinu a rozprával mi o raste akcii FoxConn(vyrábajú iphony pre apple a podobne).
@niktozaujimavy alebo rozmyslal ci sa neda v mobile nastavit presmerovat ked bude volat napr. na 112 alebo alebo dakde na ministerstvo a bude mat po chlebe doticny.
@niktozaujimavy ved pravda este by mna vysetrovali, dam to bloknut ak este raz zavola, a odkial ho maju, to neviem v azii som nikdy nebol( ludia pisu ze je to z indie)
@tunnel no to nemusis niekde byt, oni radi zbieraju cisla a potom vyvolavaju, este ani raz som sa nedostal skade mali moje cislo ked furt nejake ponuky volaju ci uz orange, O2 atd tie call centra su na nervy niekedy a hlavne taky automat ked sa oozve ze Dobry den no vtedy by som zabijal.
ja tieto prieskumy, hovory z call centier a podobne riešim tak, že poviem že šoférujem, oni sa spýtajú či môžu zavolať neskôr a kedy, tak poviem že ďalší deň a po skončení hovoru si číslo bloknem zistil som že to zaberie menej času ako vysvetlovať že nato nemám čas a chuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov