na základnej sme prezváňali čísla z autobazáru a keď nám volali späť robili sme sa že chceme kúpiť ich auto najprv sme sa pýtali normálne veci a potom blbosti ako napríklad či má funkčné všetky stierače a tak ďalej to už bolo dáávno
heh, tak v 13-stich......ked som bol v jednom paneláku u kamoša, tak sme volali susedom do práce a pani sme povedali, že nič nás do toho ale, že jej manžel sa bozkával v parku na lavičke s nejakou mladou ženou
to isté sme zavolali strarému, že jeho pani sa bozkávala s nejakým pánom
večer sme potom počuli ako sa vadia a určite lietali aj taniere,taký tam bol bordel........filip
my to robime pravidelne... minule sme jednemu neznamemu clovekovi zavolali ze "tak stojim pred vasim domom aj s tou pizzou...." "ale ja som si ziadnu pizzu neobjednal.." "doneste za nu peniaze inak volam policiu..."
Tvárili sme sa, že sme moderátor rádia a niektorí ľudia na to fakt skočili a mysleli si, že vyhrali v súťaži, aj otázky sme im dávali s možnosťami a robili džingle.
Alebo sme volali že námorná polícia, odtiahli sme vám loďku, ale to už je o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to isté sme zavolali strarému, že jeho pani sa bozkávala s nejakým pánom
večer sme potom počuli ako sa vadia a určite lietali aj taniere,taký tam bol bordel........filip
- Neo, vieš kto ti volá?
- Kto?
- Morfeus
pán kapusta ?
áno pri telefone
kapusta má byť hustá
pán mrkvička ?
áno pri telefone
ako sa má jožko ?
A tak mrte vela , ale to sme mali s kamoškou 10 rokov ,.... ak to robí niekto 14+ , už by sa nad sebou mal zamyslieť....
Sa zamysli nad sebou ty je to moja vec!
Tvárili sme sa, že sme moderátor rádia a niektorí ľudia na to fakt skočili a mysleli si, že vyhrali v súťaži, aj otázky sme im dávali s možnosťami a robili džingle.
Alebo sme volali že námorná polícia, odtiahli sme vám loďku, ale to už je o inom.