no uplne najlepsie je z filmu Lets dance...prosim vas nevie niekto ako sa vola ta pesnicka na ktoru tancovali na konci??? nikto nevie...tak ste moja posledna nadej...
jednoznacne hudba k filmu Requiem for a dream. a konkretne pesnicka, ktora ma najviac dojima: zoo york od paula oakenfolda. vypocujte a nelakajte sa, ked budete celi jedna velka zimomriavka... je to naozaj kvalitka...
Ahojte...ja som manik na hlavne sladaky...Nieketory trafili Counting Crows - Colorblind...a bolo to v tej najuzastnejsej scene...z filmu nebezpecneych znamosti
mna sa paci, neviem presne jak sa to vola, ale sa tam spieva, ze ja som budik budicek, budit ja moj konicek...juuu...to je popicovka a este ostatna vecernickova klasika...
z Cruel intentions od Couings crows - Colorblind, Z Butterfly effect od Oasis - Stop crying your heart out, vela z Walk of remember a 10 things I hate about you.
Podla mna je uplne nemozne jeden jediny soundtrack vyhlasit za naj...pretoze aj ja sama ich mam tolko oblubenych, ze je tazke vybrat si spomedzi nich jeden.
ajtak je naj vo Forreste Gumpovy ten OST (pre neznalych OST je skratka pre anglicky vyraz Original SoundTrack čo znamena doslova pravá zvuková stopa čize našinec tomu može chápať ako Hudby z filmu popripade muzika s filmu...) je proste Genialny su tam stare americke klasiky. a dobry ost ma aj pulp Fiction a Pomáda a este aj Autá.... a takto by som mohol menovat vac a vac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ale je toho viac, mam par soundtrackov, Frida mala dobru hudbu, a nedavno som bola prekvapena, film Plaž bol o nicom samozrejme, ale hudba klobuk dole
shrek 2
The Matrix:reloadsed,je tam aj MM:this is the new shit
Škola pocitov
Rýchlo a zbesilo I. II. III.
Je ich urcite viac, ale tieto su najlepsie
A este Godzila - to ownuje
z filmov Rýchlo a zbesilo,60 sekúnd
Queen of the damned
School of rock
Pulp fiction
Harry Potter/Star Wars
Nooo tak musim uznat ze konecne JEDNA NORMALNA SERIOZNA TEMA tu je! Uz bolo nacase, cudujem sa sama seba preco ma to nenapadlo skor ... fakt, dik.
do tejto temy sa zapojim az z domu z mojho pc.
a uz sa tesim ) zatial pekny dnik vsetkym.
alebo este aj pan prstenov
le fabuleux destin d'amélie poulain
requiem for a dream
naj bol ROAD TRIP
Trainspotting
Pulp Fiction
Samotari
Gladiator - tiez super soundtrack
Alexander... tá hudba - veľmi sa hodí, niečo úžasné
Pirates of... - čo dodať?
LOTR - Enya ma talent...
Conquest of paradise