Cawte, prosim bol niekto z vas ako člen voleb. komisie alebo niekto koho poznate a viete, že koľko bola odmena za ten deň čo ste tam boli-robili? Lebo som zostala zhrozena, ale ze vraj len 30€ dostanem? Wtf?? A cely den tam mam byt???
Tak ja neviem ze kolko mozu byt tie diety ich akoze financne prispevky ale prihlasila som sa tam hlavne preto, lebo kazdi my hovoril ze 70€ dostanem... achh, ja som si myslela, ze si ako fajne zarobim ale asi ak to budem mat 2,5€ cca /hod tak to v normalnej brigade mam viac vole...
Máš tam občerstvenie, vodu atď. Odmena je 35€. Ak chceš byť členom, už je neskoro, všetko už je full. Ak budeš členom, poradím ti, zober si knihu resp. ntb ale hlavne zober si niečo, lebo tu nudu zažiješ !
ooo len a čo by si chcela moja, za to, že sedíš celý deň na riti?...ja som za posledných 5 rokov bola na každých voľbách ako predseda...dostali sme vždy niečo okolo 30 €, ale s tým, že sme si jedlo objednávali, čiže keď si doniesieš chlieb s maslom, tak budeš mať ešte plus prachy za stravu..jediné čo je tam nespravodlivé je, že predsedovia nemajú viac, majú oveľa väčšiu zodpovednosť..ale čo už no ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov