mám na Vás otázku. Ako je nutné postupovať ak som u bratov čechov ale chcel by som odvoliť. (Nerád jazdím na červenú) A preto sa Vás pýtam drahí Birdzovníci, máte s tým niekto skúsenosť? Treba si vybaviť voličský preukaz osobne alebo stačí ak rodi
voliť musíš len osobne a ak viem zo zahraničia je to nemožné. Čo je totálny výsmech vzhľadom na to ako ľuďom štát nadrbe občianske s čipmi a čo ja viem čo a pritom nie sú schopný vytvoriť elektronický volebný systém kde by každému jednému človeku pridelili prihlasovacie údaje a mohol by voliť cez internet.
Som viac ako prekvapený prečo sa o tomto vôbec nehovorí, že by sa také niečo malo zaviesť.
@2 keď som dostal možnosť voliť, pýtal som sa rodičov prečo v čase kedy si na internete dokážeš kúpiť, zariadiť a zariadiť si odvoz rovno do domu v ktorom keď otvoríš dvere môžeš rovno bývať, nieje možnosť voliť cez net .. Teraz by som ich pohľad a mimiku prirovnal k slovu: "WUT?!"
to bolo 7 rokov nazad! Ale tak aj diaľnice staviame 22 rokov ..
@inversi presne tak. Človek má internet banking, elektronický podpis a čo ja viem aké hovadiny, jednoducho s týmto neexistuje jediný technický problém. Dokonca by mohli ten systém mimo volieb odpájať aby ho nemohol nikto napádať. Je to na smiech. Už len preto že ja to vnímam tak že ako v dnešnej dobe je nemožné aby existovala priama demokracia vzhľadom na to že krajiny majú veľkú rozlohu, tak internet toto všetko znovu napráva a nebol by problém ani zaviesť referendá v takom množstve v akom sú napríklad vo Švajčiarsku. Tu na SVK prešlo vďaka nereálnym podmienkam len jedno jediné referendum o vstupe krajiny do EÚ. To hovorí za všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Som viac ako prekvapený prečo sa o tomto vôbec nehovorí, že by sa také niečo malo zaviesť.
to bolo 7 rokov nazad! Ale tak aj diaľnice staviame 22 rokov ..
Takže jedine v mieste trvalého bydliska? ŠMEJDI!
» www.praha.mfa.sk/App/WCM/ZU/Prah...
Sú to svine!