to nie je jedno kto vyhrá ??? aj tak každý iba sľubuje a po voľbách sa tvária, že oni nič....mne je to úplne jedno kto vyhrá....podľa mňa sú obaja rvnaký...aj tak nič poriadne pre tento štát neurobili a ani neurobia....
3. Zlý prezident porušil ústavu a sám znevažoval Prezidenta SR.
4. Zlý prezident neovláda jazyky (alebo ich nepoužíva
5. Zlý prezident nič nerobí (ani nič nepokazí).
6. Zlý prezident si (pre istotu) nemyslí nič a nevie zaujať jasné stanovisko.
7. Zlý prezident je popletený.
8. Zlý prezident si iba užíva funkciu a všetky výhody, ktoré ponúka.
9. Zlý prezident prišiel ku svojej funkcii ako slepé kura k zrnu.
10. Zlý prezident by celých 5 rokov nikomu nechýbal.
Tak takýto prezident Slovensku chýbať určite nebude. Slovensko si podľa nás zaslúži lepšiu hlavu štátu, ktorá nebude iba inventárom prezidentského paláca, bezmyšlienkovitým vykonávateľom zákonných prezidentských povinností a servilným služobníkom vlády.
Slovensko potrebuje moderného prezidenta, ktorý sa zaujíma o život okolo seba, nebude sa báť zaujať jasné stanovisko a postaviť sa na stranu občana.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý je nielen zábavný, ale ktorý vie, čo Slovensko potrebuje a vie ako na to.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý má čistú minulosť a bude morálnou autoritou.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý bude rešpektovanou osobnosťou aj v zahraničí a ktorý bude robiť našej krajine dobré meno.
Zlý prezident nás za 5 rokov svojej nečinnosti a celou svojou politickou kariérou presvedčil, že nemá a nemal v prezidentskom paláci čo hľadať a je konečne čas, aby išiel do dôchodku.
Boze co tak stresujete? Tak ci tak sa nic nezmeni, stale budu styri rocne obdobia spolu s dnom a nocou. Takisto chlieb lacnejsi nebude. Ci uz vyhra on alebo ona.
BTW Aj tak Gasparovic aj Radicova ma hlboko v pici tych co ich volili. Oni vas potrebuju iba na percenta na nic ine. Takze neviem ci vam stoji zato zvysovat si kvoli politikom tlak.
23:34 Podľa spočítaných 5194 volebných okrskov z celkového počtu 5919. Vo voľbách zatiaľ vedie Ivan Gašparovič, ktorý získal 56,53 percenta. Ivetu Radičovú volilo 43,47 percenta voličov. Volebná účasť podľa priebežných výsledkov je 51,46 percenta.
vyhral uz je koniec...este su tam okrsky neake ale aj keby vsetci volili aj tak by iveta nezvitazila skoda...prehral mudry madar a hlupy slovak nastupuje
@41 no ja som bol ... myslel som ze to bude ovela tesnejsie....a ze sa konecne nebudeme hanbit za nasho prezidenta ked bude kecat v zahranici total odveci....skoda tych letakov a tych listov od "akoze" dochodkyne...co aj tak spravilo SNS....je to dost velka hanba ze takych ludi podporuje tolko slovakov....:- disappointed:
och.... najblizsich kolko? 5 rokov? sa zas budem silno hanbit, ze som rovnakej narodnosti, ako ta nasa "hlava statu"....ale sak ******* narod si zvoli ********* prezidenta... ja sa stahujem a menim aspon statnu prislusnost. dovi dopo dopi.
@42 no vies co, minule som bol svedkom takeho dialogu 3 zien, upratovaciek na hlavnej stanici v BA, ktorych kazde druhe slovo bolo "pica" a bolo adresovane zakazdym prave na radicovu.. presne tak si predstavujem ludi, ktori su si vedomi tym, koho volia
no nechcem vam brat nadeje ale je jedno kto bude prezident, lebo aj tak je to len figurka nama skoro ziadne pravomoci, a bude lepsie ak zvolia gasparovica lebo parlamentne volby aj tak vyhra smer a ked bude prezident gasparovic bude menej hadok medzi vladou a prezidentom........tot moj nazor
je mi fakt jedno, kto sa teraz urazi, ale vylozene sa hanbim, ze zijem v jednom state s tolkymi kokotmi, ktori boli schopni zvolit ivana za prezidenta, potom co tu zili poslednych 5 rokov... fakt bravo
Volit som nebol, ale zase robit tu teraz cirkus je tam znova Gaspi je myslim dost scestne. Bude sa diat to iste hovno jak keby tam bola Radicova. Mozno ked bude lepsi kandidat nabuduce pojdem volit...
@58 Nehovor mi ze im tak zaaaaalezi na nasom blahu. To by nerobili tak ako robili a robia...A mali by vsetci politici v NR SR uvedomit ze nerobia dobru politiku voci ludom.
@53 no moja dala chvalabohu Radicovu....to je v tom ...dochodcovia a ludia ktori uznavaju alkoholika Slotu zauradovali....no smutne....hanbim sa za vysledky...
@seagull1@keuska a @in í Ja chápem, že ste evidentne nespokojní s výsledkom volieb. Je to vaše právo. Je vaše právo vyjadriť váš názor.
Ale vaším právom nieje NIKOHO URÁŽAŤ a NADÁVAŤ MU, len preto, že nezdieľa váš názor.
A @keuska , od teba som rozhodne nečakal tak primitívny názor, ako si hodila @55 To slovo nieje na mieste. A je otázka, či ľudia ako ty, keď volili pani Radičovú, sa právom označujú za tých "inteligentnejších"
Mne sa hlavne páči dobrá práca ľudí čo stoja za Gašparovičom, že dokázali ľuďom podsunúť fakt, že Radičová je maďarónka tak presvedčivo, že to všetci berú ako holý fakt.
To bolo jasné, že vyhrá gašpi, ja keď som čakal menší rozdiel.Dôležité je však aj to, že pani Radičová nesklamala svojich voličov... bože, to bolo jak na odovzdávaní oscarov super herecké výkony z jednej i druhej strany
gasparovic mal skoncit s verejnym posobenim uz pred vyse 10 rokmi, ked sa vulgarne vyjadril o kovacovi a este potom totaaalne trapne (a to si dovolim, pri vsetkej skromnosti tvrdit, ze ja ako poriadny trapko viem posudit, co je trapne a co nie) sa vyhovaral...ked on, chudak, nema tolko sudnosti, aby zmizol zo sceny po tomto a dalsich trapasoch, co urobil, chcel som mu v tom velmi pomoct, ale zial, nevyslo to. teraz sa budem 5 rokov hanbit za to, kto je mojim prezidentom.
Niesom síce pôvodom Slovák ale žijem tu momentálne a však môžem povedať, že za tie roky sa slovenský národ nezmenil a je stále rovnaký
Vela ludí, ktorý idú voliť (hlavne starší občania SR) si absolutne nepreštudujú volebné programy, nesledujú dianie a nezistujú ani žiadne fakty.
Idú si do miestnosti a odvolia si automaticky Gašparoviča, pretože Fico povedal to a to a ked to Fico povedal, tak automaticky volíme Gašparoviča.
Kto by si aspon trošku preštudoval tie programy kandidátov, pozeral dianie a vývoj a pozeral sa aj na charaktérnu stránku človeka (socialna, intelektná) tak by bral celé volby aj trošku inak.
Za celé tie roky Gašparovič narobil len viac hanby ako užitočného a celé roky hrá len bábku. No samozrejme p. Gašparovič "pán v rokoch" bude opäť dalších 5 rokov konať presne to čo aj v tých predchádzajúcich "nič". "To je skvelé"
Prečo si slovenský národ už neotvorí oči?
(nehovorím o všetkých, pretože niektorých si ich už otvorili, ale vela občanov ešte stále nie a už prešli roky)
Prečo by nemohla byť prezidentka žena? Kedy už v tomto slováci dostanú rozum a prestanú z neustálymi predsudkami. Ved v tomto ho už aj v USA dostali. Snád su slováci tupší ako američania? Ale to snad určite nie !!
Maďari? Aké predsudky opäť ?!. Ja som nikdy zo žiadnymi madarmi nemal problém a beriem ich ako normálnych občanov EU. V Maďarsku žijú slušný aj hlúpi ludia presne ako na Slovensku. Kde je rozdiel? nikde. Ludia su všade aj dobrý aj zlý, chudobný aj bohatý...etc. To že neustále bojujú proti sebe nejaké gardy "vymytých" mozgov je vážne pre inteligentného občana nepodstatné a nezaoberá sa tým.
Čakal som Gašparovičové víťažstvo "gratulujem" i ked v duchu som veril, že sa tak nestane a vyhrá p.Radičová.
Verím že o ďalších 5 rokov už sa to tu prebudí a slovenský národ konečne pochopí, to čo nedokázal už vela rokov. Za 5rokov tu už snád nebudem .
To s tými Madarmi ma tiež štve. A riadne. Mám madarské priezvysko a celý svoj život žijem na Slovensku a hen, stále som podla nich Madarka...chytám zlosť. A určite nielen ja. Prečo ste kôli ním taký zasadnutý? To že pred toľkými storočiami nás utláčali? Panebože, je to za nami, prečo sa vracať kôli takej kravine...
A chcela som aby vyhrala Radičová. Gašparovič je manipulovaní Ficom a sme v háji...
A aby som bola optimistická, o päť rokov Gašparovič už nebude Hádam..
Mal som sice ineho kandidata v prvom kole, ale v druhom som podporil Gasparovica.
Tie vysleky su krasnym dokazom, ze Slovaci nie su taki blbi aby volili Radicovu.Nedokazala vyhrat ani pomocou tisicok bilboradov, slovenskych celebrit, koncertov po mestach.Radicovej urcite pomohol aj zapad a hlavne USA, u nich je to bezny sposob zahranicnej politiky, ved Radicova je aj v dozornych radach, ktore su financovane USA.
Ludia si este pamataju, ze to bola ona, ktora sa podielala na zbedacovani SLovenska, zniceni socialnych a zdravotnych vyhod.
Ona sa v prvom rade podieľala na tvorbe zákonov, ktoré takto zobrazuje ten, komu to vyhovuje ... Na to, že každá minca má dve strany sa akosi zabúda ...
Ale keď už si na toto nezabudol, akosi si zabudol na to, čo už "napáchal" Gašparovič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
(243252 hlasov)
Iveta Radičová 42,91 %
(182807 hlasov)
zatiaľ je to ivanove
» www.birdz.sk/special/volby20...
10 zlo - činov Zlého prezidenta:
1. Zlý prezident má špinavú minulosť.
2. Zlý prezident je prezliekač kabátov.
3. Zlý prezident porušil ústavu a sám znevažoval Prezidenta SR.
4. Zlý prezident neovláda jazyky (alebo ich nepoužíva
5. Zlý prezident nič nerobí (ani nič nepokazí).
6. Zlý prezident si (pre istotu) nemyslí nič a nevie zaujať jasné stanovisko.
7. Zlý prezident je popletený.
8. Zlý prezident si iba užíva funkciu a všetky výhody, ktoré ponúka.
9. Zlý prezident prišiel ku svojej funkcii ako slepé kura k zrnu.
10. Zlý prezident by celých 5 rokov nikomu nechýbal.
Tak takýto prezident Slovensku chýbať určite nebude. Slovensko si podľa nás zaslúži lepšiu hlavu štátu, ktorá nebude iba inventárom prezidentského paláca, bezmyšlienkovitým vykonávateľom zákonných prezidentských povinností a servilným služobníkom vlády.
Slovensko potrebuje moderného prezidenta, ktorý sa zaujíma o život okolo seba, nebude sa báť zaujať jasné stanovisko a postaviť sa na stranu občana.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý je nielen zábavný, ale ktorý vie, čo Slovensko potrebuje a vie ako na to.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý má čistú minulosť a bude morálnou autoritou.
* Potrebujeme prezidenta, ktorý bude rešpektovanou osobnosťou aj v zahraničí a ktorý bude robiť našej krajine dobré meno.
Zlý prezident nás za 5 rokov svojej nečinnosti a celou svojou politickou kariérou presvedčil, že nemá a nemal v prezidentskom paláci čo hľadať a je konečne čas, aby išiel do dôchodku.
Gašparovič to má v suchu podľa mňa
ibaže by tá pripustka bola na ďalší víkend ...to by už šlo
A inak, akú zmenu ste čakali keby vyhrala Radičová ?
To ti určite sami povedali, však?
Smutné.
Veľmi.
Až to bolí.
Idem sa odsťahovať
Konieckoncov aj tak je celá politika u nás jedno svinstvo, , majte sa
Ja to v žiadnom prípade nehovorím ... Lebo o tom nemôžem nič vedieť, zatiaľ im ani len telefonáty neodpočúvam ...
Ale zaujímalo by ma, odkiaľ máš také informácie ty ...
Len skoda, ze nas bude vo svete stary ..ujo zosmiesnovat este dalsich 5 rokov.
Ale vaším právom nieje NIKOHO URÁŽAŤ a NADÁVAŤ MU, len preto, že nezdieľa váš názor.
A @keuska , od teba som rozhodne nečakal tak primitívny názor, ako si hodila @55 To slovo nieje na mieste. A je otázka, či ľudia ako ty, keď volili pani Radičovú, sa právom označujú za tých "inteligentnejších"
Ale ak by viac Maďarov nebodaj volilo Gašparoviča, tak by zasa veľkí Slováci museli Radičovú, jin a jang, však?
Filozofia hlboká jak vaňa ...
-Jebat boha
-Vypalit susedov
-Zajebat plyn
-Pozriet sa Priberskemu do jadra
-Picovat kvoli cibule, soli, paprike, mravcom
Vdacne ma presvedcil ze ma viziu, a ma buducnost prakticky prezident pre nas vsetkych!
A stara sa o nas obcanov dennodenne svojou davkou svojskosti..
@57 @helusiq aku zmenu som cakal? ze tam bude niekto, za koho sa nehanbim a nad ktoreho zvolenim mi nezostava rozum stat.
Vela ludí, ktorý idú voliť (hlavne starší občania SR) si absolutne nepreštudujú volebné programy, nesledujú dianie a nezistujú ani žiadne fakty.
Idú si do miestnosti a odvolia si automaticky Gašparoviča, pretože Fico povedal to a to a ked to Fico povedal, tak automaticky volíme Gašparoviča.
Kto by si aspon trošku preštudoval tie programy kandidátov, pozeral dianie a vývoj a pozeral sa aj na charaktérnu stránku človeka (socialna, intelektná) tak by bral celé volby aj trošku inak.
Za celé tie roky Gašparovič narobil len viac hanby ako užitočného a celé roky hrá len bábku. No samozrejme p. Gašparovič "pán v rokoch" bude opäť dalších 5 rokov konať presne to čo aj v tých predchádzajúcich "nič". "To je skvelé"
Prečo si slovenský národ už neotvorí oči?
(nehovorím o všetkých, pretože niektorých si ich už otvorili, ale vela občanov ešte stále nie a už prešli roky)
Prečo by nemohla byť prezidentka žena? Kedy už v tomto slováci dostanú rozum a prestanú z neustálymi predsudkami. Ved v tomto ho už aj v USA dostali. Snád su slováci tupší ako američania? Ale to snad určite nie !!
Maďari? Aké predsudky opäť ?!. Ja som nikdy zo žiadnymi madarmi nemal problém a beriem ich ako normálnych občanov EU. V Maďarsku žijú slušný aj hlúpi ludia presne ako na Slovensku. Kde je rozdiel? nikde. Ludia su všade aj dobrý aj zlý, chudobný aj bohatý...etc. To že neustále bojujú proti sebe nejaké gardy "vymytých" mozgov je vážne pre inteligentného občana nepodstatné a nezaoberá sa tým.
Čakal som Gašparovičové víťažstvo "gratulujem" i ked v duchu som veril, že sa tak nestane a vyhrá p.Radičová.
Verím že o ďalších 5 rokov už sa to tu prebudí a slovenský národ konečne pochopí, to čo nedokázal už vela rokov. Za 5rokov tu už snád nebudem .
A chcela som aby vyhrala Radičová. Gašparovič je manipulovaní Ficom a sme v háji...
A aby som bola optimistická, o päť rokov Gašparovič už nebude Hádam..
Tie vysleky su krasnym dokazom, ze Slovaci nie su taki blbi aby volili Radicovu.Nedokazala vyhrat ani pomocou tisicok bilboradov, slovenskych celebrit, koncertov po mestach.Radicovej urcite pomohol aj zapad a hlavne USA, u nich je to bezny sposob zahranicnej politiky, ved Radicova je aj v dozornych radach, ktore su financovane USA.
Ludia si este pamataju, ze to bola ona, ktora sa podielala na zbedacovani SLovenska, zniceni socialnych a zdravotnych vyhod.
Ona sa v prvom rade podieľala na tvorbe zákonov, ktoré takto zobrazuje ten, komu to vyhovuje ... Na to, že každá minca má dve strany sa akosi zabúda ...
Ale keď už si na toto nezabudol, akosi si zabudol na to, čo už "napáchal" Gašparovič