ste zdraví SaS je za homosexualitu je za to aby sa platilo studium na vysokych školach a vy vsetci ich chcete volit len pre to ze su za dekriminalizaciu maruhuany uvazujte normalne a myslite na buducnost
@lolko1000 áno, ak sa nedekriminalizuje marihuana veľa mladých ľudí bude mať dojebaný život kvôli zápisu v trestnom registri..myslím, že to je myslenie na budúcnosť
@lolko1000 to co si napisal ospravedlnuje snad len tvoj vek. Proti homosexualom nic nemam, poznam ich dost osobne..
Marihuanu fajcim obcasne.. koniec koncov ako vela ludi..
...a som za jednoznacne spoplatnenie vysokeho skolstva... aby neboli skolu plne darmozracov... ktory len zneuzivaju system. Sam som si za mnoho veci na skole platil a nemal som s tym problem.. plus to ma mnoho dalsich vyhod..
navyse SaS ma velmi dobre rozpracovany ekonomicky program..
delioncourt nemam nic proti homosexualom len som proti tomu aby si robili sobase a adoptovavali deti ked chcu nech si ziju mne to nevadi a k tej trave teraz uz hulia vsetci alebo len skusili hulit vsetci nik nerespektuje zakony
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A nie, nevolil. Mal by som snáď?
@pietro93 tak sa to ma robit . NA STAŽ !!
SNS = zlodeji nacisti a alkoholici
z kadiaľ on vyhrabal že cela SaS su všetci iba feťaci šamani a buzici??
» www.facebook.com/photo.php?pid=6...
Marihuanu fajcim obcasne.. koniec koncov ako vela ludi..
...a som za jednoznacne spoplatnenie vysokeho skolstva... aby neboli skolu plne darmozracov... ktory len zneuzivaju system. Sam som si za mnoho veci na skole platil a nemal som s tym problem.. plus to ma mnoho dalsich vyhod..
navyse SaS ma velmi dobre rozpracovany ekonomicky program..
@19 ešteže tam je ten preklep. alebo ideš na stáž? chudák!
@delioncourt plna podpora.