@7 akože blbšiu radu si jej ani dať nemohol, nevypínaj ich!! bez toho je windows pohroma!! či XP alebo Vista, pokiaľ máš rozdelený disk tak to Cčko ti asi spravili moc malé s tým som mal problémy kedysi aj ja, skús vymazať niektoré nepotrebné hry či programy, v ovládacom panely, sú na to aj všelijaké diagnostické programy, ale najlepšie bude ak ti s tým niekto pomôže
@8@schizofrenik - hm.. podľa mňa na odinštalovaní nepotrebných programov a na odstránení nefunkčných súborov, priečinkov, nastavení a na prečistení nefunkčných registrov nie je nič ťažkého a nepotrebuje na to odbornú pomoc - veď tých programov je habadej - magical uninstal, total uninstal, Registry Repair,
@9 by si sa čudoval ako sú niektorí neschopní už som pár spolužiačkam s počítačmi vypomáhal, buď to bolo mega zavírené alebo ani nič nenabehlo keď raz nevie tak nevie, keby vedela tak nezakladá toto fórum
no bud stahujes a potom to nyvmazes s browsru ako pisal tommyhot. mne sa to inak stalo par krat ked som tam mal aj 750MB
alebo su to programy ktore tiez potrebuju urcitu pamat. mne tiez pisalo disk C sa musi vymazat alebo malo miesta popri tom tam bolo este 600MB.
ja by som urcite vymazal programy ktore nepouzivam + spravil defragmentaciu disku i ked to moze ale nemusi pomoct. Alebo je to aj tym, ze chodis po vela internetovych stranok a tak sa zvacsuje virtualna pamat alebo ako to je nie? ci toto s tym nema asi nic spolocne, ze? si ma nevsimajte.
Môže to byť aj tým že si nikdy nemazal veci z Temp-u (to je priečinku kde si windows ukladá dočasné súbory ale niekedy ich odtiaľ nevymaže). Mne sa takto temp naplnil až na nejaké 2,5 GB. Nájdeš ho v C ocuments and SettingsMeno_užívateľaLocal Settings (meno užívateľa je meno, pod ktorým sa prihlasuješ . Z tohto priečinku môžeš všetko vymazať bez obáv z toho, že sa ti niečo pokazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
alebo su to programy ktore tiez potrebuju urcitu pamat. mne tiez pisalo disk C sa musi vymazat alebo malo miesta popri tom tam bolo este 600MB.
ja by som urcite vymazal programy ktore nepouzivam + spravil defragmentaciu disku i ked to moze ale nemusi pomoct. Alebo je to aj tym, ze chodis po vela internetovych stranok a tak sa zvacsuje virtualna pamat alebo ako to je nie? ci toto s tym nema asi nic spolocne, ze? si ma nevsimajte.
Alebo kúpiť výkonnejší