Na STU sú druhé kolá bez prijímačiek, MTF v TT a ešte niekde, tiež na TU berú nenaplnené počty, ale tam sú aj prijímačky a ak máš dosť peňazí tak choď na UCM a tam ťa zoberú kde chceš
@kikinak podla mna je to totalna blbost ist studovat nieco na jeden rok ak chces ist na buduci rok aj tak na nieco ine...ved rok pracovat tu alebo v zahranici neni nic zle..hovorim z vlastnej skusenosti a teraz to vyzera tak ze ma prijmu na to co naozaj chcem ..a tie reci za ten rok akoze vypadnes z rezimu ucenia sa su blbosti ...ale ked to ozaj chces tak odporucam google..tam su uzitocne info
@dee99 Tak za to už ja nemôžem , nebavíme sa o robote, tam je to ťažšie robiť to, čo ta baví... Ale, čo sa týka školy, máš šancu ísť na obor, ktorý ťa baví...
@kikinak A neodporúčal by som štúdiu len na jeden rok, len aby bolo, to je nezmysel . Radšej si nájdi brigádu, prípadne zahraničie, zarob si niečo... A možno zistíš, že sa vieš uchytiť aj bez vš
@kikinak@5 zbytočne stratíš jeden rok a budeš si ho potom musieť zaplatiť na tej inej škole je to blbosť ísť na 1 rok niečo študovať a už dupľom cez prihlášku na druhé kolo prijímacích skúšok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@kikinak A neodporúčal by som štúdiu len na jeden rok, len aby bolo, to je nezmysel . Radšej si nájdi brigádu, prípadne zahraničie, zarob si niečo... A možno zistíš, že sa vieš uchytiť aj bez vš
a vela ceskych skol ma otvorene druhe kolo prijimaciek, od sociologie, metalurgia, chemia, biochemia a tak
Ver mi, hovorím z vlastnej skúsenosti.