Keď prídete niekam (neriešme rezerváciu, ide o spontánne rozhodnutie) a nikde nie je voľné miesto. Čakáte, prisadnete si k niekomu alebo idete preč? (Berme do úvahy, že tam chcete naozaj byť.)
@meaning_fullness najlepšie je proste prísť, že ehm môžem si prisadnúť? Niektorí ľudia zostanú úplne hotoví, že wtf a rýchlo dojedia a idú preč . Keď vidím, že niekto odísť nechce, tak stepujem pri tom mieste a začne ich to srať, tak odídu... Keď vidím, že no way Albus, som ochotný hľadať obeť, ktorá by kládla minimálny odpor, teda detičky ....
@dumbledore presne to aj ja robím, stojím pri stole a škaredo pozerám štýlom, vypadni už ani by si neveril ako rýchlo sú ľudia schopní zaplatiť a vypadnúť
ja a moj priatel ideme po nakupnom centre a napadne nam ze by sme mohli ist do tchiba na kavu. teda mne to napadne a moj priatel by aj isiel ale vie co bude nasledovat tak sa mu moc nechce ale nakoniec ideme. prideme tam, vsetko je ako vzdy obsadene, polovicka stolov sedlakmi v teplakoch co sedia pri jednej kave tri a pol hodiny a nechavaju si dva milimetre na spodu aby nemuseli odist.
moj frajer navrhuje aby sme odisli a isli do normalnej kaviarne, ja zacinam trucovat a hovorim ze nie, budem cakat kym ti kokoti neodidu. nadavam na vedenie kaviarne, majitela, toho co vymyslel ze tam bude tri a pol stola, nadavam na tych ludi co tam sedia, hypnotizujem pohladmi ich hrnceky, stojim vedla a nervozne podupkavam nohou. moj frajer kruti hlavou, opusta tchibo a ide na lavicku pred obchod pozerat si 9gag. ja som stale vnutri, hypnotizujem ludi, nahlas dycham a cakam, kym niekto konecne neodide, aj ked viem ze by sme kludne mohli ist do vedlajsej kaviarne kde je volno, ale ja chcem proste byt v tchibe
nakoniec sa uvolnia tri stoly naraz, utekam oblozit stol bundami, bezim pre frajera, kupujeme kavu, ja mam zrazu usmev na tvari a vsetko je super
ja viem ze som pica ale VZDY to tak je proste no, nemozem za to ale strasne nervy vzdy chytim ale aj tak tam chcem ist aj ked viem ako to bude
Tak ak by tam bol nejaký chalan alebo baba sami tak samozrejme, že si prisadnem, ale ak by tam bola nejaká rodinka čo prišla na spoločnú večeru tak to radšej pojdem inde.
Prisadnut si k niekomu ke podla mna vrchol trapnosti. Proste wtf niekto si s niekym vyjde von, mozno sa chcu porozpravat riesiet a ja sa im tam mam nasackovat ako taky prirt?
A ak by mi to niekto spravil tak by som mu povedala nie a ak by nadomnou stal tak aj keby som bola na odchode naschval by som natahovala a objednala si este nieco, lebo taki ludia co si myslia, ze im vsetko patri a kazdy sa posere, lebo si chcu sadnut su najtrapnejsi.
Chvíľočku by som asi počkal pri dverách a keby vidím že nikto neodchádza tak idem preč.
A k tým čo píšu že by sa motali kolo stola a neviem čo Ja by som ešte just tam tú kávu chlipal jak sračku pomaly aj hodinu naschvál hoci by som už aj domov chcel ísť tak by som si ešte potom niečo objednal. Však ak sa im tak ľubi pozerať na mňa ako jem/pijem tak nech pozerajú Nemam nič proti takémuto druhu fetišizmu
ak som cielene isla na to miesto a je full ale vidim, ze pri stole pre 6 sedia dvaja, tak mi nerobi problem opytat sa, ci si mozeme prisadnut.. potom ak sa niekde uvolni, si odsadneme ofc
@h8u miesto toho nervozneho cakania, by som sa zatial postavila do rady a išla kupit kavu... tam su tiež nekonečné rady Lebo potom už ked aj ludia uvidia niekoho s kavou hladajuceho miesto, tak skor pochopia.. ale ked tam iba tak stojíš bez ničoho tak neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a k teme: idem inde.
najnovšia je:
» www.relaxgalaxy.sk/hotel-aphrodite...
ja a moj priatel ideme po nakupnom centre a napadne nam ze by sme mohli ist do tchiba na kavu. teda mne to napadne a moj priatel by aj isiel ale vie co bude nasledovat tak sa mu moc nechce ale nakoniec ideme. prideme tam, vsetko je ako vzdy obsadene, polovicka stolov sedlakmi v teplakoch co sedia pri jednej kave tri a pol hodiny a nechavaju si dva milimetre na spodu aby nemuseli odist.
moj frajer navrhuje aby sme odisli a isli do normalnej kaviarne, ja zacinam trucovat a hovorim ze nie, budem cakat kym ti kokoti neodidu. nadavam na vedenie kaviarne, majitela, toho co vymyslel ze tam bude tri a pol stola, nadavam na tych ludi co tam sedia, hypnotizujem pohladmi ich hrnceky, stojim vedla a nervozne podupkavam nohou. moj frajer kruti hlavou, opusta tchibo a ide na lavicku pred obchod pozerat si 9gag. ja som stale vnutri, hypnotizujem ludi, nahlas dycham a cakam, kym niekto konecne neodide, aj ked viem ze by sme kludne mohli ist do vedlajsej kaviarne kde je volno, ale ja chcem proste byt v tchibe
nakoniec sa uvolnia tri stoly naraz, utekam oblozit stol bundami, bezim pre frajera, kupujeme kavu, ja mam zrazu usmev na tvari a vsetko je super
ja viem ze som pica ale VZDY to tak je proste no, nemozem za to ale strasne nervy vzdy chytim ale aj tak tam chcem ist aj ked viem ako to bude
A k tým čo píšu že by sa motali kolo stola a neviem čo Ja by som ešte just tam tú kávu chlipal jak sračku pomaly aj hodinu naschvál hoci by som už aj domov chcel ísť tak by som si ešte potom niečo objednal. Však ak sa im tak ľubi pozerať na mňa ako jem/pijem tak nech pozerajú Nemam nič proti takémuto druhu fetišizmu