Hrám na hudobné nástroje, čítam knihy, pozorujem vtáky, hrám sa hry, kukám filmy. Len škoda že na to všetko mám tak málo času, lebo ho zabijam zbytočnosťami na internete...
Hram na nervy,citam letaky,pozorujem draky,hram sa nic,kukam reklamy. Len skoda ze na vsetko mam tak malo casu, lebo ho zabijam kktinami na internete...
Hladam ruiny budov, grafity, pomniky a minulorezimove sochy ktore si potom fotim a tesim sa z toho ze ich vidia napriklad ludia z Japonska...
A ked uz ma radost z toho prejde, hladam o nich dalsie informacie.
Alebo si nieco vyfotim co je z mojho uhla pohladu zaujimave...
Alebo sa proste len opustam, aj to mi celkom ide a je to zabava na par dni...
cvicim skoro kazdy den (aj ked teraz nie, lebo som chora )
ucim sa korejcinu a japoncinu
otravujem ludi s yonggukom
vzdelavam sa (hlavne v korejsko-japonskych vztahoch, korejskych dejinach a japonskej politickej sucasnosti)
hram sa so synom a/alebo psom
placem, ze stale upratujem a/alebo aky mam tazky zivot
citam/pocuvam hudbu/pozriem si nieco
neuspesne si hladam kamaratov na internete
@pubertslatinocelny naposledy tak, ze mi zahryzol do pleca ale tak gulame si lopticku, s autickom sa hrame, s plysakmi, s robotom, spievame si, robime tap tap tapusky a tak
fotografovanie, trening psa - vybehnut niekde von, knihy, nekonecne studovanie technologickych veci :/ pisanie clankov.. Ked bude konecne lepsie pocasie a dlhsie svetlo cez den, tak bike. A ak sa to da brat za aktivitu tak skusanie novych jedal, niekde kde som nebol doteraz v meste. Chcel by som sa nejaky novy jazyk zacat ucit, taku nemcinu by som aj vyuzil ale prave k tomu mam mierne odpor
@pubertslatinocelny som to s malym
teraz robila a reku, toto musim pubertovi napisat! jeho najoblubenejsie hranie sa, ktore ho ukludni aj pri najvacsom placi je, ze ho vezmem za ruky a on otvara a zatvara dvere na skrini nenormalnu radost z toho ma a vedel by to robit aj pol dna!
V poslednej dobe hrám na gitare, sklám vlastné pesničky, ktoré sú strašne trápne, zabíjam čas na Youtube, hrám Sims 4, pozerám Simpsonovcov, ľúbim sa so psom a tak
@gnomeslayer na bicích pomerne pokročilý, použiteľný do kapely pokiaľ to nemá byť nejaký veľmi špecifický žáner, na gitare hrám len sebe pre radosť a na base celkom v pohode, ak nemám improvizovať, hrať prstami alebo slappovat
hrám sa s detmi karty , citam knihy, cvicim jogu, malujem/kreslim, a citam detom rozpravky aspon raz za mesiac navstivime nejaky hrad, muzeum, zamok a pod. , s muzom divadlo, kino, sauna, rozne predstavenia...
@pubertslatinocelny Ahaha, na to ze hram 8 rokov (aj som chodila do umeleckej skoly) by som povedala, ze stale dost mizerne. Mala som skor napisat, ze si tak brnkam a nie hram
@Gnomeslayer No ja by som ti to asi kazila, skor by si hral len ty a ja by som pocuvala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A ked uz ma radost z toho prejde, hladam o nich dalsie informacie.
Alebo si nieco vyfotim co je z mojho uhla pohladu zaujimave...
Alebo sa proste len opustam, aj to mi celkom ide a je to zabava na par dni...
ucim sa korejcinu a japoncinu
otravujem ludi s yonggukom
vzdelavam sa (hlavne v korejsko-japonskych vztahoch, korejskych dejinach a japonskej politickej sucasnosti)
hram sa so synom a/alebo psom
placem, ze stale upratujem a/alebo aky mam tazky zivot
citam/pocuvam hudbu/pozriem si nieco
neuspesne si hladam kamaratov na internete
to je nejake jedlo?
a hram auticka alebo farmu
@poppyseed aka je uroven tvojej hry na gitaru?
to som si vsimol s tym zabijanim na nete ^^ sice tu chodim 2-3x denne na 5 minut, ale kde sa pozriem, tam je tvoj prispevok nic v zlom
k teme, aktivitu ktoru sa snazim kazdy den vykonavat je - chodenie do prirody, aspon na tu hodinku.
teraz robila a reku, toto musim pubertovi napisat! jeho najoblubenejsie hranie sa, ktore ho ukludni aj pri najvacsom placi je, ze ho vezmem za ruky a on otvara a zatvara dvere na skrini nenormalnu radost z toho ma a vedel by to robit aj pol dna!
@kakofonicka haha, to znie super
@chirurg jj, hrozné 2-3x po 5 minút by som chcel aj ja
@Gnomeslayer No ja by som ti to asi kazila, skor by si hral len ty a ja by som pocuvala.