Venujem sa svojmu domácemu zvieratku, na gitare už hrám uspokojivo, takže teraz sa snažím zladiť spev a hru na gitare dokopy, čítam, hrám hry, pozerám dokumenty,chytám pokemonov (teda prechádzam sa :S ) a trávim veľa času na e-shopoch/Ali a hľadám tam darčeky.
@4 Ď. Fičí ako či je to v móde, alebo či sa a hra ešte funguje? Áno ešte funguje. Na Halloween tam pridali veľa Ghost Pokemonov a myslím že som už zmeškala možnosť chytiť legendárnych pokemonov(to bolo časovo obmedzené). Tá hra stále pokračuje, stále na nej pracujú ale už ju veľa ľudí nehrá, pretože už prešiel"PokemonGo ošiaľ".
Mám tyčku
Mám vzdušnú akrobaciu, hoci možno v tom nebudem ďalej pokračovať a dám si znova viac tyče, neviem ešte
Brušné
ATS, čo je vlastne dačo, čo vzniklo z brušných, len je to menej trblietavé a je tam väčšia sranda
Domáce zvieratká
Náhodné prokastinačné aktivity, často obsahujúce jútub a machlenie sa na nepekno, prípadne histórie módy a machlenia sa
Občas aj dačo prečítam alebo napíšem, ale tam sa viac vyhováram ako konám :-
Začínam so zjazdom, ale este sa naisto rozhodujem, ci v tom idem pokracovat, lebo po druhom páde som sa na bike bála čo i len pozrieť, takze uvidím a inak klasika... gitara hry, obcas aj cvicim a vela času trávim s priatelom
-nooo chodim na dancehall, obcas doma cvicievam, obcas zumba, obcas kruhac alebo jumping... v lete raz za cas bedminton/frisbee
-ptm lubim stolove hry, vcera som bola hrat po sto rokoch bowling
mam rada geocaching, geoguessr
-mam rada jazyky, serialy, videa kukat na yt
-spoznavat rozne nezname miesta
-aj citat lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mám vzdušnú akrobaciu, hoci možno v tom nebudem ďalej pokračovať a dám si znova viac tyče, neviem ešte
Brušné
ATS, čo je vlastne dačo, čo vzniklo z brušných, len je to menej trblietavé a je tam väčšia sranda
Domáce zvieratká
Náhodné prokastinačné aktivity, často obsahujúce jútub a machlenie sa na nepekno, prípadne histórie módy a machlenia sa
Občas aj dačo prečítam alebo napíšem, ale tam sa viac vyhováram ako konám :-
cestujem, amatérsky fotím, občas onanujem a keby nebola zima, tak sa bicyklujem
Kedysi motorizmus ale už proste nato neostava čas
aj tak 90% ludí sa po prvom mesiaci vysere nato.
-ptm lubim stolove hry, vcera som bola hrat po sto rokoch bowling
mam rada geocaching, geoguessr
-mam rada jazyky, serialy, videa kukat na yt
-spoznavat rozne nezname miesta
-aj citat lubim