Ked vonate svoj vykal teda ste na zachode dokoncite potrebu klaknete si a vonate hovna (samozrejme ak to robite), Tak vam to vonia?Minule som skusal dostat z toho stavy,nadopovat sa z tej vone a trochu sa mi krutila hlava po 10 minutach.No haluz
Kokos Akoze konec japonec... Demencia aku som este nevidel... Voniat si vlastne vykali a chciet dostat z toho stavy? Chlapce ty niesi v poriadku chod sa dat liecit a okamzite!
Môžeš prísť k nám do nemocnice prebaľovať starých ľudí tam sa toho nafetuješ, že budeš mať stavy aj celý deň a to si ešte necítil trojdňový moč ti poviem, že to ked sa niekto posere do plienky a je v tom pol dňa, nič nie je oproti tomu. Tebe by to zaručene voňalo
tak toto je uz fakt nechutne, to koho moze napadnut ovoniavat to co ma v zachode? a preco sa asi vyraba briss one touch? aby to vonalo a nie aby si niekto fetoval toto
vzdy ked precitam neaku humusacku anketu tak si poviem ze uz nemoze niekto vymisliet nechutnejsiu anketu.lenze vzdy sa cudujem ze jak moze niekto vymisliet este nechutnejsiu anketu jak bola predtym.stavim sa ze za tyden vymisli niekto este vacsiu picovinu.pomaly sa tu budeme rozpravat vsetci len o fekaliach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ja to rovno jem, veď takéto nechutnosti nie som schopná robiť...
@epopo Nemáš aj nejaké fotky?
eeeech:/
@krutaunebracka co ti brani v naplneni sna???
A k téme (blee)(blee)(blee)
sorry je to dost nechutne
www.hovno.sk
To je ako tie videa čo robia čínania či kto to tie fekal párty..akože sra*nie do huby, grcanie na hlavu atd.. proste.. demencia nad 100 percent..