Po nejakom case to vzdam. No teraz mam kratke vlasy a teda vietor mi nevadi. Ked som ich mal dlhsie chodil som tak, aby na mna fukal neskodnym smerom :p
vlasy si budem pri každom rozfúkaní upravovať, aj keby ma mal trafiť šľak + budem pindat jak chora vrana ako pred rokom v lete, ked ma za každym rozfukalo a isli okolo mna take male deticky a ja :"do matky pi... s tym vyj... skur... vetrom"
A vždy, vždy, vždy! A som pri tom strašne nervná! Jediné, kedy sa vykašlem na to je, keď som na parkovisku pri našom paneláku a od zúrivosti už ani nevnímam a je mi to u riti. Inak sa s vlasmi budem babrať kedykoľvek a kdekoľvek. No a pri tom všetkom nadávam ešte väčšmi, pretože si vždy hovorím ako si nabudúce v takomto počasí nezabudnem zobrať sponku a vždy ju zabudnem...
ja si neviem prečítať možnosti, ale idem sa rozčuľovať. mňa ide z toho jebnúť! akože, nech mi vlasy stoje hore dupkom, ale ofina musí byť na svojom mieste, pretože keď nie je, vlní sa, štiepi sa a je úplne nekonzistentná.
a pri každom pokuse dostať sa do centra mesta musím prejsť v trnave cez taký most. no a na tom moste mi ofinu vždy fúka na druhú stranu! (a to ešte len vyjdem z domu s najkrajšími vlasmi na svete!!!)
vrrrr. ale vyriešila som to, po most si ofinu pripnem na bok hlavy, hoci vtedy vyzerám jak kokot a za mostom a veternými uličkami ju dám dolu. tak.
nenáávidím vietor, lebo mi vždy rozfúka moju starostlivo vyžehlenú ofinu ! ak nie som tam, kde je veľa ľudí, otočím sa chrbtom a idem do zadu, aby som ju nemala strapatú a keď dojdem na miesto, kde nefúka, učešem sa....väčšinou nosím ja, alebo kamoška pri sebe hrebeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a pri každom pokuse dostať sa do centra mesta musím prejsť v trnave cez taký most. no a na tom moste mi ofinu vždy fúka na druhú stranu! (a to ešte len vyjdem z domu s najkrajšími vlasmi na svete!!!)
vrrrr. ale vyriešila som to, po most si ofinu pripnem na bok hlavy, hoci vtedy vyzerám jak kokot a za mostom a veternými uličkami ju dám dolu. tak.
ok, už som kľudná