@panhrac9 Voodoo ? Viem o voodoo veľa. aj čítal som 1 žena si tým strašným peklom prešla a hovorí už nikdy viac Ty nemáš ani šajnu s čím by si si to chcel zahrávať. Zo samotným diablom! Skús to a 100% veľmi zle dopadneš.
Budeš len ľudská troska a žijúca mrtvola, ktorá všade šíri zlo a diablov jed. Posadne ťa diabol! Jeho cieľom je ťa dostať do pekla. Budeš len jeho otrok, ktorý všade šíri zlo, všetci ťa znenávidia.
Myslíš, že prečo je Haity najchudobnejšia krajina svetá? Lebo Boh je kvôli voodoo toálne zničil, ty nepozeráš správy? Samé zemetrasenia!
Je veľmi zaujímavé, že susedná dominkánska rep. kt. je prevažne kresťanská je bohatá a zemetrasenia ju neničia!!!
Voodoo
Voodoo je nejednoznačné označenie pre skupinu náboženských kultov, ktoré vychádzajú zo spoločných koreňov v západnej Afrike. Tam (na území štátov Benin a Togo) sa dodnes praktikuje prastaré náboženstvo "vodoun", spočívajúce v uctievaní predkov a nebeských božstiev. Termínom "vodou" alebo "vudu" sa označuje náboženský kult rozšírený na Haiti a v Dominikánskej republike.
Ku kultu voodoo sa viaže celý rad zľudovených mýtov a povier (napríklad o prepichovaní bábik), ktoré vznikli predovšetkým na základe pokriveného spodobovania tohto náboženstva ako akéhosi “kultu zla a čiernej mágie“ v hororových filmoch.
@purenarcissism súhlas s @2 ale ešte poznámka k tomu. Aj zvládať to a niekomu ubližovať z neho robí idiota ako napísal v @3 , že do zálohy sa niečo hodí, čiže ak uzná za potrebné tak to treba použiť ako zbraň pre vlastnú potrebu proti niekomu atď atď. Veď ty si už vieš domyslieť
@panhrac9 si ešte decko čo si absolútne neuvedomuje aké následky to môže mať a čo môže spôsobiť. Ruky preč od voodoo
@martinm preboha náboženský fanatizmus sem nepleť a hentakú pičovinu som ešte nepočula, nemá Boh milovať všetkých náhodou? Haity je na tom zle kvôli debilnej geografickej polohe a politike...Boh s tým má veľké gulové a diabol ešte väčšie, všetko zlo aj dobro je od ľudí...džízs
@adsy hej to je pravda...je to pako, čo už, takých je veľa
@panhrac9 okultizmus môj zlatý si nepochopil, na to stavím krk
Teoriu si kľudne čítaj no nepraktikuj to .... VooDoo niee o pichaní ihieldo bábik aleo preášaní energie na osobu.. Nezahrávaj sa s tým, lebo skončíš moc zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. ak ťa to fakt zaujíma, stále máš 14 a nemáš ešte na to, aby si to vedel ovládať, čiže odporúčam zaujímať sa len teoreticky a prax nechať starším
3. stačí použiť google, nájdeš všetko, knihy, stránky s info a spojíš sa s ľuďmi, ktorí o tom vedia viac
4 môj osobný názor...do tohto druhu mágie by som prsty nestrkala, iba ako teoretická zaujímavosť
1. nenasral ale vediet neco do zalohy sa hodi
a jj debil mozno som
2.ucit sa treba uz v utlom veku
3. google neni moja silna stranka
4. kazdý vlastný nazor
ale teraz hladam neco o voodo
okultyzmus ma prestal uz bavit
a nauč sa gúgliť, inak nedoštuduješ a budeš liezť ľuďom na nervy svojou neschopnosťou
tak skusim ten google este raz
a teraz uz len seriozne
ked sa najde nekto kto sa vo VooDoo vyzna nech sem pise
ci je to zle
ci to funguje
mne je jedno
Budeš len ľudská troska a žijúca mrtvola, ktorá všade šíri zlo a diablov jed. Posadne ťa diabol! Jeho cieľom je ťa dostať do pekla. Budeš len jeho otrok, ktorý všade šíri zlo, všetci ťa znenávidia.
Myslíš, že prečo je Haity najchudobnejšia krajina svetá? Lebo Boh je kvôli voodoo toálne zničil, ty nepozeráš správy? Samé zemetrasenia!
Je veľmi zaujímavé, že susedná dominkánska rep. kt. je prevažne kresťanská je bohatá a zemetrasenia ju neničia!!!
Voodoo
Voodoo je nejednoznačné označenie pre skupinu náboženských kultov, ktoré vychádzajú zo spoločných koreňov v západnej Afrike. Tam (na území štátov Benin a Togo) sa dodnes praktikuje prastaré náboženstvo "vodoun", spočívajúce v uctievaní predkov a nebeských božstiev. Termínom "vodou" alebo "vudu" sa označuje náboženský kult rozšírený na Haiti a v Dominikánskej republike.
Ku kultu voodoo sa viaže celý rad zľudovených mýtov a povier (napríklad o prepichovaní bábik), ktoré vznikli predovšetkým na základe pokriveného spodobovania tohto náboženstva ako akéhosi “kultu zla a čiernej mágie“ v hororových filmoch.
@panhrac9 si ešte decko čo si absolútne neuvedomuje aké následky to môže mať a čo môže spôsobiť. Ruky preč od voodoo
@adsy hej to je pravda...je to pako, čo už, takých je veľa
@panhrac9 okultizmus môj zlatý si nepochopil, na to stavím krk