Ahojte chcela by som sa opýtať, ako si dávate dole vosk na vlasy? Pretože ja som si to umývala už asi 3 krát za sebou a stále mám z neho strašne mastné vlasy a nič nepomáha. Čítala som že vraj by to mala stiahnuť múka ale neviem či to z toho nebudem mať e
@lawey tak ja to teda skúsim Vieš lebo ja sa len bojím žeby som s toho nemala vlasy ako slamu pretože v poslednom čase s nimi dosť experimentujem a nevyzerajú bohvieako dobre. A ty si dávaš vosk?
Mne vždy stačilo umyť a vyčesávať. Zvoľ inú značku vosku potom, keď sa Ti tento nezdá. Viem, že tiež sa mi nie všetky zdali OK, ale s "takým bledomodrým od Loreal" som bola celkom spokojná;
@flussica Ďakujem niekedy odskúšam ale teraz mi robí starosti ako to s tej hlavy dať dole @wera55555 ja som len chcela vyskúšať či mi budú pasovať dredy
@flussica Tak čo ja viem, ale celkom aj áno mne sa to páčilo. Ale keď som to ukázala mame a sestre tak sa netvárili nadšene Ale to boli len také fake možno že raz naberiem odvahu a dám si také skutočne na trvalo
@flussica Ja som na to natrafila akurát včera tak som to skúsila lebo ja už dlhšie chcem dredy ale nejako som sa na to neodvážila. Ale už mám pokoj na duši aspoň viem ako by som s tým vyzerala Hej ale niekedy sú až príliš kritický, brat mi zase na to povedal, že mi už len jointa treba do pusy
@iamlenka No kým si to nedostala od nikoho vysloveným zákazom, tak je to predsa v poriadku, nie? Ich názor sa dá brať do úvahy, ale tak, sú to Tvoje vlasy .
@wera55555 Veľa. Lebo keď si chceš spraviť fake dredy tak aj tak to musí nejako držať nie? Ja som to robila podľa jedného videa a ona to tak preplietala s voskom a potom to ešte zafixovala lakom. A aj pri normálnych dredoch sa dáva včelí vosk. No aspoň kamarátka to mala s ním že jej to zafixovalo.
@flussica No jop lenže ja som taká povaha, že veľa nad tým rozmýšlam. Vieš či to budem mať dobre a čo ak nie a potom čo s tým a tak musím mať aspoň jedného človeka čo mi to odsúhlasí, že hej môžeš si to dať Možno on mi povedal, že to nemám zle. Aspoň jeden
@iamlenka To je fajn, že do toho nejdeš hrr, veď.. lepšie viackrát zvážiť. A ak to nebude dobré, tak čo s tým? Chvíľu počkáš a potom môžeš zvážiť, ako by si asi vyzerala s krátkymi vlasmi . Ale nič nie je tak zlé.. A keď si to skúšala a Tebe sa to páčilo a tak.. No veď videli Ťa aj iní ľudia určite, nie? Kamaráti alebo tak.. Obráť sa na niekoho, komu dôveruješ a spýtaj sa, čo si o tom myslí (na rovinu). A možno budeš mať to ďalšie áno a pomôže Ti to v rozhodovaní .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no tak z muky nie je dôvod to mať horšie...
A nedávaj si toho veľa .
Ahaa, dredy . A pasujú?
No ale to sú rodinní príslušníci, to tak býva .
Určite to brat nechcel brať ako kompliment?