Aj mňa by zaujímalo, prečo sa chceš odregistrovať. Mne tuším neposielajú žiadne otravné maily ani nič, tak to podľa mňa nemá zmysel. Jednoducho sa tam už neprihlasuj
@rischo ako, chcem vidiet jedineho zdraveho cloveka, ktory sa tam zaregistroval a plati im poplatky za to, aby si mohol kuknut veci z archivu tej pompeznej televizie..a o tych serialoch a filmoch, ktore tam maju ani nehovorim.. a tiez nechapem, naco sa odtial odrigistrovavat, ked ho nicim neotravuju
@trdelniiiq ne ved prave o to ide že ja to nechcem platit ... a som sa tam registrovala bo som chcela vidieť jednu čast česko slovensko ma hlas no a až potom som prišla na to že to sa plati ...........a teras sa chcem odregistrovat ............ ... a neviem presne ako to je .. to sa neplati ked nesi tam prihlaseny??? či jak ... nechapem....a milanstraka jak stahuju kredit z čoho ja som im telefonne čislo nedala a ani som si tam nijaky kredit nedobýjala
@kukukeke Ak si tam len registrovaná, tak neplatíš a kľudne sa môžeš aj prihlasovať, ale môžeš pozerať programy len 2 týždne dozadu. To platenie je niečo iné, to by si tam musela bohviečo vypĺňať. Takže si myslím, že si len registrovaná a za registráciu sa neplatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov