Vlastne to nie je to co som sa chcela spytat lebo ja uz viem ze ano.Ale skuste napisat aku hudbu pocuvate na ukludnenie(ked mate nervy), alebo rano na prebudenie,alebo ked vas boli srdiecko alebo co ja uz viem kedy.Proste kedy si pustite aku hudbu?
Tiez pocuvam zhruba to co Angel. Ale mam trochu sirsi zaber. Okrem rocku, co je asi na prvom mieste, milujem hlavne stary pop, taky Rod Steward, Michael Jackson, ale aj rozne alternativy, instrumentalky, niekedy aj vaznu hudbu
A ja pocuvam hudbu podla nalady. Nesnazim sa pocuvat veselu hudbu, aby som si zlepsil naladu. To uz vazne len vtedy, ked je to na nevydzanie. Ale inak ak som smutny, pocuvam sladaky, ak som vesely, nieco rychle a vesele, a proste vzdy to, na co mam naladu. Nech nejako precitim emocie a potom je mi lepsie
hmmm tak rano je to vacsinou nieco rychle vesele heh ..teraz ma napadol Janek Ledecky-Na ptaky sme kratky ..vzdycky si to pustim rano a je mi dobre, tak sviezo ..heh..ale tak aj ine, Cardigans, Cranberries ..toto pocuvam ked sa potrebujem ukludnit, ked len tak pohodaaacky vylihujem desi doma ..Moby, Bob Marley, to sa miesa ..rozne styli, najradsej mam PUNK ..ten pocuvam najviac..a pri cestovani Kabat a Ramones ..Clash tiez ..no ten Kabat sa mi najlepsie vychutnava na koncerte(idem hned aj mrknut ich stranku kedy de hraju ..a tak vlastne ja toho pocuvam hroooooozne moc a Roxette mam tiez rada strasne moc to ked sa kupem ..heh..a ked nieco na srdeeeckooo ..tak si pustim UKND smiley:-nepocuvam ich velmi, ale tato pesnicka sa mi spaja s jednou osobou proste taka moja srdcovecka a pesnicka Ked pojdem do neba ..pekna pesnicka..abo sa mi lubi od Nazareth-Love Hurts..to je tiez taka na poplakanie :´)..Scorpions, joj teraz rozmyslam, nemozem si spomenut...hmmmmmmmm...jedna pesnicka..no neviem ..vela takychto pomalych ma dokaze rozplakat ..a teraz mi tu vyhrava Babyshambles a Fuck Forever ...hehee,,sa chystam von, tak to pocuvam teraz
Ked ze pracujem vylucne na nocnych, tak rano moc hudbu nepocuvam. Ale v noci ked na mna pride unava tak ma vie povzbudit nejaky trance, tek-trance. A ked ide na mna brutalna unava tak jednoznacne Schranz. FIRE IT UP!!!
ja cele dni pocuvam psychadelicke nahravky(mal som jednu pol hodinovu gitarovu vec od oggies ale vymazali mi ju)a som z toho trochu v prdeli ked aj take daco stare od verve co je celkom psychadelia ale dostane ma to
cely den tlacim dohlavy metal, punk, rock..raz do tyzdna sa idem vyblaznit na koncert..a tak to ma byt...na psychiku to vplyva..som potom cely den v pohode
hudba je predsa zivotny styl,a ak aj pre niekoho nie urcite dava zivotu nejake grady...hudba existjue uz prakticky od zaciatkov cloveka.....ja osobne mam ra hlavne metal prip. rock ked zvolite sprvaneho interpeta pokryjete kazde naladove spektrum (jak mudro som to povedal) v podstate na kazdu prizleitost je to hudba...
ked mam depky pustam to naj satanskejsie a najtvrdsie co mam pripadne nemelodicke deathove zazraky kebyze mi niekto v zlej chvili pusti nieco pomale o laske tak by som sa asi podpalila...mimochodom je celkom sranda pustat DEICIDE celej elektricke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a take tvrdse-Guns N´Roses,Aerosmith,Led Zeppelin,AC/DC...a ked mam depku a tak,tak si dam neco take jak je DESMOD,Kenny Wayne Shepherd...
A ja pocuvam hudbu podla nalady. Nesnazim sa pocuvat veselu hudbu, aby som si zlepsil naladu. To uz vazne len vtedy, ked je to na nevydzanie. Ale inak ak som smutny, pocuvam sladaky, ak som vesely, nieco rychle a vesele, a proste vzdy to, na co mam naladu. Nech nejako precitim emocie a potom je mi lepsie
keď mám depku tak si pustím niečo deprimujúco deprimujúce ALE niekedy sa zbadám že HOP čo nariekaša pustím si zas nejaké ska alebo tak funguje tooooo