dnes som bol na hranolkach v meste a som ich jedol na terase vonka a par vrabcov ma tak obdalec pozorovalo a jeden odvazny priletel na vedlajsiu stolicku a ked som mu ponukol hranolku vidlickou, tak si ju zobral odo mna z tej vidlicky, tak ma to potesilo:
Minule sme sa s kamarátkou zastavili v meste na pizzu a mali sme pri stole dve voľné stoličky a na tú jednu sa usadil vrabček... tak som mu ponúkla kúsok toho pizzového cesta a on si to vzal, takže som ho tým chvíľu kŕmila (a potom ho kvôli tomu začal naháňať veľký zlý holub! - Nie, vôbec nie som infantilná )
3. Neway - to ma nenapadlo...dobre, ze som mu to nedaval z ruky, ale len z vidlicky
5. Horox - ja som ho nechcel ucit na nezdrave jedlo, ale on ma k tomu vyprovokoval
8. Galinka - a ja ze som jediny, komu sa podarilo krmit z takej blizkosti vrabca
10. Laciskoo - to som rad, ze som ta mojim zazitkom tak vzrusil
13. Spekacik - sranda to bola a velka a strasne ma to nadchlo a potesilo, len kamarat ma vytrhol z tej euforie, lebo nemal naladu tam sediet cely den a pozerat sa na mna ako krmim vrabce...ja by som tam ostal az do zotmenia
ahojte!!super cool videjko..ved ceknite a neolutujete!!urcite ste este nevideli priamo na verejnosti si to rozdavali jetuska a pasazier!! » ceknito.sk/video/165090...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Inak preco ucite uz aj vrabce na nezdrave jedlo?
jj tie vtaky su uz drze
5. Horox - ja som ho nechcel ucit na nezdrave jedlo, ale on ma k tomu vyprovokoval
8. Galinka - a ja ze som jediny, komu sa podarilo krmit z takej blizkosti vrabca
10. Laciskoo - to som rad, ze som ta mojim zazitkom tak vzrusil
13. Spekacik - sranda to bola a velka a strasne ma to nadchlo a potesilo, len kamarat ma vytrhol z tej euforie, lebo nemal naladu tam sediet cely den a pozerat sa na mna ako krmim vrabce...ja by som tam ostal az do zotmenia