Vcera vecer mi zvoni mobil ,nemohol som hned dvihnut a tak som zrusil. Fajn o chvilu zvoni mobil tak dvihnem .A ozve sa este raz ma zrusis a dostanes na ... to by som aj chapal. No pocuvat ze dostanem na p... ak mu nevratim toaletnu tasticku ktoru mna n
Ja mam tak tiež takeho kamarata a povedal by som to tak že ludia ako su tyto sa snažia ukazovat na vlastnej hluposti aj ked si vela krat neuvedomuju dosledky toho že takymto spravanim možu narušat priatelstvo dokonca ho zničit najlepšie riešenie ako to vyriešit by si mal asi aj ako ja a povedat mu otvorene do oči že si takyto pristup a komunikaciu nestojiš a ak je aspon trožka uvedomeli tak prestane ako aj moj ak nie to už je na teba ale nadavat si jeden druhemuuu mno neviem či to niečo vyrieši
len ho neodpisujte nadavanim sa este nic nevyriesilo... pokial ma potrebu sekat frajera pred ludmi aby spravil dojem znamena to ze ho nikdy nikto nemal rad.... nie dostatocne takze je mi ho luto a to najlepsie co mozes spravit pre jeho zachranu je kaslat teraz na neho az kym si neuvedomi co stratil ...
mno ja by som sa na takehho kamosa vysrala......ved vsetkym sa vsetko vrali a on ked uz nebude mat tých ostatných kamosov on doleze a ty sa na neho vyseres. potom si rozmysli na koho bude nabuduce p..ovat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To nieje kamos len srac co hra sa na bossa to je vsetko.
Na to co ti povedal ze dostanes na picu si mu mal sa zasmiat.
A tu vec co mu mas vratit normal prednim splachni do hajzla zlom mu nos a povedz ty si kamos ty si kokot.
Kamos je clovek ktory sa za teba postavy ked ti cu viacery prijebat a nebude len stat a pozerat sa ako dostavas.
Kamos ta podrzi ked mas problem ci uz nemas peniaze alebo potrebujes od neho sluzbu a ta sluzba ho dacvo bude stat aj tak ju spravi.
Kamos je clovek ktory ti bude verit aj ked ostatny ta zavrhli.
Kamos je clovek ktory ti povie par veci a vie ze to zoberes od neho a vsetko je ok.
Kamos je clovek co sa neboji povedat tento tipek je v poho tak drzte picu.
Kamos ako sa vravi da spoznat az v tedy ked budes na dne a budes potrebovat pomoc.