čaute. no takže touto cestou by som vás chcela poprosiť o radu. cez výkend som bola na workshope s BABADLO-m (bábkové divadlo v PO) bola som totiž v lete v ich tábore a teraz sme mali niečo ako sústredenie. no a v sobotu večer sme hrali Partičku a robili
Proste ti len chýba sebavedomie , predstav si, že ty máš 20 metrov a ostatní len zopár centimetrov... Viem, že sa ti teraz zdá, že som napísal úplnú blbosť, ale ak sa naozaj naučíš tak myslieť, bude po probléme...
ja chodim na dramaticky 5 rokov a ver mi ze som vystupoval pred 200,300 ludmi... jedine o co tam ide je si zvyknut na to ze sa na teba vsetci pozeraju neboj sa profesionalny herci na teba nebudu nadavat ked budu vidiet ze sa snazis napokon oni vedia ze ty si "neprofesionalny" herec proste po tych 10 predstaveniach by ten strach mal opadnut teda to je aspon moja skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Trochu sa oťukáš, nadobudneš postupne zdravé sebavedomie a bude všetko v poriadku.