Písal som si s jedným dievčaťom ktoré sa mi páči a po dlhšej dobe písania mi napísala - "bohužiaľ, som zadaná" a ja si myslím že to neni pravda, chcel by som vedieť vaše názory
čo ťa potom, jednoducho sa o ňu nemáš ďalej snažiť. ak by nikoho nemala, tak by to bolo ešte horšie, lebo nielen že by ťa nechcela, ale ešte by bola aj neúprimná.
@labyt@10 a keby sa potom rozišla s tebou a dala šancu niekomu inému, s ktorým by si tiež písala?
Keď dievča len tak opustí niekoho kvôli tebe, nemáš istotu, že len tak neopustí aj teba kvôli niekomu inému... A to neplatí len o dievčatách...
Tak asi je zadaná, len si chcela popísať s niekým, čo si myslím že je raz za čas celkom normálne, ak tým človek nič nevyhľadáva, iba chce len tak pokecať. Stáva sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
budem teda iba hádať, pretože sa to z toho čo si napísal ani nedá presne určiť ...
mám pocit a z toho presne ako a čo si napísal mi príde že to dievča neklame ...
Keď dievča len tak opustí niekoho kvôli tebe, nemáš istotu, že len tak neopustí aj teba kvôli niekomu inému... A to neplatí len o dievčatách...