Je to podľa Vás pravda? Zoberte pohár a napite sa z každého kohútika. Je rovnaká? U nás nie. A ďalších niekoľko ľudí to povedalo tiež, že niekde v doma/byte sa nedá piť pitná voda ..alebo chutí inak.. Prečo to tak je a je to tak aj u Vás? Ma to napadlo
@majusssska v TT a v okolí na 100% chutí voda lepšie ako v BA Ja keď som začala bývať na intráku, mávala som s bratislavskou vodou problémy, pripadala mi strašne tvrdá, normálne, keď som sa sprchovala, som bola vysušená, aj pri jej pití som mala taký pocit
Rovnaka urcite nie je. Voda ma viacero parametrov, ktore ju radia medzi pitnu vodu. A nakoniec zalezi od studne, obsluhy, cerpacej stanice, rozvodnej a distribucnej siete, inzinierskej siete uzivatela / zakaznika-odberatela v / na nehnutelnosti.
@matusha@majusssska "chutna trnavska voda" je oxymoron mala som tu cest 5 rokov.. obcas si teraz doma z nostalgie rozpustam v kave kusok kriedy ked sa mi zacnie za studentskym zivotom
@matheusko , pisal som o tom pracu, urobil som rozbor vody z viacerych oblasti tak ta poprosim pokial o tom vies velke hovno aby si sa zdrzal primitivnych komentarov ok???
@matusha práveže ja keď som bývala v centre v brátiske, tak tam bola najlepšia voda na svete.. a my sme doma kohútikovú úplne prestali piť, iba káva sa z nej varila, lebo bola brutálne chlórová. a to bývame 5 minút od seba
nii, na zapadnom Slovensku je hrozne tvrda a bez chuti, ale u nas na Gemeri, v Ratkovej zvlašť, je fajna voda (u nas je proste všetko lepši ako v Paštikove a Pétržke)
Nie je rovnaká všade,teda u nás v byte aj paneláku hej, celkovo myslím, že aj na sídlisku je rovnaká... a nemyslím si, že voda na Slovensku je zlá ,pre tích to čo tvrdia, (to si skúste nejakú vodu v zahraničí) a tá naša, martinská, mi chutí... nepotrebujem ani minerálky
u nás je voda jedna báseň, ale to bude asi tým kde bývam + že nie je tvrdá, a nemáme ani vodný kameň a všetky tie srandy z mesta pche !!! pijem zdravú vodu, nápoj z vodovodu !!!
Vôbec to nie je pravda, že je všade rovnaká, bývala som celý život vo Zvolene a potom som sa presťahovala do Nitry a tu chutí voda úplne inak (neporovnateľne horšie).
@paganstorm to je nejake vidiecke oznacenie bratislavcanov co si vymyslela so svojimi kamaratkami so skrytym vnutornym hnevom, ze najblizsie mesto pri vas je dolnopicna uzlabina? to je jedno aj tak to je cele diera s hnusnym prizvukom
@ba55tripper je to všeobecne zname označenie, len inteligetni paštekari si ešte nevšimli, že sa im zvyšok krajiny smeje do ksichtov a si ten posledny, kto by mal niečo hovoriť o prizvuku, ani jeden z vas nevie použivať mäkčene a všade pchate na koniec slova "e", neviem či vas to v školach tie vaše neschopne paštekarske učitelky nenaučili alebo len mate vygumovane mozgy z fetovania, ten naš hnusny prizvuk, ako si povedal, je stredoslovenske narečie a prave podľa neho bola kodifikovana spisovna slovenčina, tak by si sa ho mohol naučiť použivať
@paganstorm jj vseobecne zname medzi vidiecanmi . jaki pastekari?co to vlastne znamena,preco sa tym stale ohanas?ja ti poviem ze si hlupa hus z dediny lebo si hlupa hus z dediny mam to podlozene ale co mam ja s pastekou?jedine co jem su objednane pizze a mcdonald co sice nie je najstastnejsie riesenie ale co to ma s pastekou?nie nahodou vy dedincania ste znami tymi vidlackymi zabijackami a ze si natrieskate 300 chlebov z domu na cestu? a zijeme v 21 storoci bohuzial donho patri aj fet.sak v pohode mne je jedno odkial je co a kto ma spravnejsiu slovencinu ja len hovorim ze mate hnusny prizvuk nic viac, nic menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a aj preto Corgoň vyrábaný v Nitre chutil inak ako Corgoň vyrábaný v Hurbanove
12hodín
Inak v MT je asi naj voda stačí kuknut len kolko pramenov je v okolí
a smie sa spýtať, ty máš nejaké odborné vzdelanie z oblasti pivovarníctva, keď sa do toho tak rozumieš?
mne sa zdá, že všade na Slovensku chutí voda lepšie ako v BA - a minimálne na intráku nepomáha pri "sušákoch"
Ale povedal by som, ze nemoze byt vsade rovnaka uz len preto, ze na roznych miestach su ine faktory, ktore to ovplyvnuju.