pomocky ako hrnce, varechy atd umyvam hned po uvareni, ak to v tom nenechavame. taniere a pribor na druhy den alebo aj o 2-3 dni, lebo sa nam nechce a je to nase. takze to nikomu nebude chybat
priznávam, že ako kde, napr. doma ma demotivuje, že ostatní členovia rodiny po sebe neumývajú, takže riad sa aj tak nakopí a musím umyť aj pred použitím. ale prirodzenejšie mi je po sebe umyť a odložiť
@hoperpohroma tak ono to nie je v tom, že by som trebárs hrnce umyla a taniere nechala tak
ale proste keď mi zostane špinavý hrniec, tak ho umyjem hneď, lebo predsa nebudem blokovať dôležitý riad/kuchyňu spolubývajúcim
ale keď mám kávu/čaj alebo si naložím jedlo a donesiem do izby, tak je to môj bordel v mojej izbe a pokiaľ tú vec zrovna nepotrebujem alebo neupratujem celkovo, tak sa do okamžitého umývania proste nehrniem
mam doma umyvacku ale ked som odkazana na umyvanie riadu rucne tak zalezi ako sa mi chce a ako stiham... niekedy ked je to len daky hrncek si ho necham, ze ho umyjem pred pouzitim... ked sa riad nakopi ho umyjem nezavisle od toho kedy jem...
ja ti nevim vzdy onuchavam tanier , hrnek , pohar ked ho idem pouzit ci nesmrdi od handry a ked ano tak ho bud vymenim alebo umyjem no a niekedy umyvam aj riad alebo utieram aspon takze ja som taka rozneviemkolko-tena osobnost
počas varenia umývam všetok riad čo je na linke nakopený, pokiaľ ho nemusím umyť pred varením lebo ho potrebujem alebo lebo už nie je v kuchyni žiadne voľné miesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak ano, tak je to dost smutne
nuz niektori ludia su svine
hrnce, panvice a podobne sa snažím po
šálky, misky a taniere vcelku často pred (taniere sa snažím po, ale nie vždy to vyjde)
som hermafrodit?
ale proste keď mi zostane špinavý hrniec, tak ho umyjem hneď, lebo predsa nebudem blokovať dôležitý riad/kuchyňu spolubývajúcim
ale keď mám kávu/čaj alebo si naložím jedlo a donesiem do izby, tak je to môj bordel v mojej izbe a pokiaľ tú vec zrovna nepotrebujem alebo neupratujem celkovo, tak sa do okamžitého umývania proste nehrniem
Lebo budem jesť vždy z čistého taniera.
pred i po ale viac po (tu hrbu co sa pozbiera od vecera do rana)