nechcelo by sa mi robiť všetko odznova. a okrem toho som nemala zase dajaké najviac úplne úžasné detstvo, aj keď som bola super úžasné decko. ale proste ako sa dá z takmer dospeláka zrazu stať deckom? vypustíš časť svojej osobnosti, ktorá je zodpovedná, a skúsenosti nabraté za nejakých 10 rokov? nie, nechcem prísť o nič z toho čo viem.
ano chcela aspon na par dni. a chcela by som byt tym blondavym krasnym trjrocnym dievcatkom ktore sa hravalo u babky na zahrade s formičkami a pekne v pieskovisku robilo neplechu pretože hadzalo piesok do inych deti...chcela by som sa vratit. jj..do tych čias, kedy som rieišla len to, kedy sa budem hrat a s cim.
neboli to zle casy, vela veci bolo super a mnohe lepsie ako teraz..ale mnohe moje plany som nemohla realizovat kvoli nadradenosti dospelych a dnes uz mam slobodu, ktoru som predtym nemala, dokazem si svet viac vychutnavat. vidim veci inak a je to tak asi lepsie.
@candy36 teba už mám máš očividnú potrebu opravovať ludí neznášam to tak ked to slovo je inak napísane že mu nerozumieš tak dobre ale ked tomu rozumieš čo znamená že nemáš iq opica tak načo to riešiš ? vysvetli mi to prosímta ...
len na chvilu asi...ale inak toto mi uplne pripomenula ako som kedysi odratavala roky do ukoncenia skolskej dochadzky, a az teraz som si vlastne na to spomenula, ze naposledny ked som to takto ratala mi ostavalo este dobrych niekolko rokov, a zdalo sa to byt ako vecnost...no a zrazu...je to fuc, ani som sa nenazdala
Jedine kvôli môjmu bratovi, ktorý zomrel a bol mi vždy jediná opora, iba kvôli nemu by som sa vrátila do detstva. Inak nie, nechcem opakovať tie posledné roky.
ano chcel aj ked nemal som nejake krasne detstvo ale ked si uvedomim ako som si zil vtedy a ako zijem dnes tak hned teraz by som bral keby som mohol mat ale 10 rokov
Hoci som stále veľké dieťa, moc rád by som si svoje detstvo prežil odznovu, pretože bolo naozaj krásne. Myslím svoje detstvo, nepoznačené počítačmi, mobilmi a spol (hoci som hry začal hrávať ako 4-ročný, no veľmi sviatočne), nie detstvo súčasného dieťaťa.
joooj vratila....a potom by som sa chcela vratit aj do cias ked mi bolo 15, 16, 17 a zivot mi unikal hocikde a bolo mi to jedno. a potom aj do najkrajsieho obdobia zatial v mojom zivote, ked som mala 18 a maturovala som
A zazit este o desat, patnast rokov horsiu buducnost ? Asi nie, keby malo slovensko a europa do buducna lepsie vyhliadky, tak preco nie a keby sa ma kto o mna postarat tak aj hned. Skor lutujem dnesne deti do akeho sveta sa narodili a co ich este caka ... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a inak, neviem.. ono ešte aj teraz som tak trošku dieťa
Ale zase boli aj svetlé dobré chvíľky, tie by som vrátila, poprípade zmenila pár vecí..ale inak nie..
mala som sice krasne detstvo, ale proste nie... uz by som nechcela vsetko zase robit odznova
A uprimne, ani strednu si netuzim zopakovat, takze som vlastne rada tam, kde som teraz
asi to bolo lepsie
ale nie
(v podstate by som este teraz mala mat detstvo ze?)
aj ked zase boli aj pekné chvíle, tie by som chcela znova zažiť,ale prevláda negatívne.
jaj, lebo sme na B.