hehh..no tymito "wrazednymi kombinaciami" myslim to,ze ci zwyknete proste jest njeco co dokopy wobec nejde,alebo inych by po tom hnalo na zachod ..ako v mojom pripade zemiakove krokety posypane kakaom takze maate neake taketo uletene jedlowe kombinacie?
napriklad jedavam paprikove cipsy a hned na to nieco sladke vyvazujem chute
ked som bola mala,raz na ranajky som si nevedela vybrat ci budem jest sunku ci malinovy jogurt,skoncilo to tak ze som jedla jogurt a sunku som si namacala v nom
alebo moja slabost na kecup-jest ho so vsetkym s rizotom,zemiakovou kasou to frajer cumi ze ci mi nebude zle
neviem, ja mam pocit, ze az taky extremny nie som, ale napr. si pamatam, ze kamosovi som v skole povedal, ze rano som mal prazenicu a mlieko a on povedal, ze keby to mal on na ranajky, tak teraz exploduje..ale to skor pripisujem jeho slabosti ako nejakej extremnosti toho jedla. inak mlieko pijem k salamam a sunkam uplne defaultne, co niektori ludia povazuju za divne, ale neviem preco. trufol by som si aj ku klobase a slanine, ale nezvyknem to tak
Super kombináciou je salámový chlieb s Grankom rozpusteným v mlieku ale to fakt neberiem ako extrém. Skúšala som žížaly so šunkovou pizzou, kysnuté cesto namočené v lekvári a v maku je samozrejmosťou a tiež súhlasím s @athelasil - kečup ku všetkému a striedanie sladké-slané-sladké-slané kým nie som plná.
uuuuu tak moja najvrazednejsia kombinacia..bola,ked som si macala chocapic do detskej vyzivy,hned za tym som si dala pecenu slaninu s horcicou,zapijala kofolou,do ktorej som si este pred tym nasypala burizony a zajedala nutellu so zmrzlinou..
ja som práve zjedla cesnakový praclík a na to tabličku bielej čokolády. Neodporúčam ale ináč som moc extrémov dohromady nejedla ked sme boli na ZŠ jedávali sme chleba natretý s nutelou a na to salámu alebo chrumky s nutelou ale teraz by som to už nejedla
My sme raz u kamosky jedli..Kokosovo cokoladovy puding s ccňkofolou a cibulovymi( alebo cesnakovymi..uz si presne nepametam) chipsami ... potom nam bolo len ,,trošku" zle..Ale ked som bola mala tak sme s kamoskami robili kadejake ,,napoje" z ktorych nam potom bolo maximalne zle..
rôzne jedlo zásadne nekombinujem, nemiešam a jedávam cca každé 3 hodiny takže ani hneď za sebou... maximálne k mäsu alebo rybe si dám omáčku alebo k vyprážanému syru majonézu, ani len ryžu alebo zemiaky moc nemusím ako prílohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
... ...
ked som bola mala,raz na ranajky som si nevedela vybrat ci budem jest sunku ci malinovy jogurt,skoncilo to tak ze som jedla jogurt a sunku som si namacala v nom
alebo moja slabost na kecup-jest ho so vsetkym s rizotom,zemiakovou kasou to frajer cumi ze ci mi nebude zle
ale moj frajer je schopný dať si bagetu a hned na to to zapiť jogurtovým nápojom dobrá mama
Ale zato môj otec..On si dá rožok s nutellou a nato nitran salámu ..