Zachovalo sa to z cias ked kazdy musel mat svoe teritorium a to si musel vybojovat
Nie vsetko sa musi riesit bitkou, ale zase nie vsetko sa da slovamy. A obcas sa mi zda lepsie torchu sa pochytit ako by som sa mal s danym clovekom nenavidiet a sirit chyry (zensky sposob vybavovania uctov)
Ja napríklad nechápem ako niekto môže chcieť zbiť týpka, ktorého nepozná, preto, že ho s ním podviedla jeho čaja. To musí byť podľa mňa hlupák. To je môj názor, má tu s tým niekto problém? Há? hm?
zober si taku vec...ked ti niekto vezme fotak a 200 eur a 2 a pol hodiny za nim chodis vysvetlujes, ze to nie je normalne, ze je to krades atd a on sa ti cele tie 2 hodiny smeje do ksichtu a dokola opakuje, ze ti to nevrati, tak mi povedz, ze by ti nepovolili nervy...
Osobne nechápem tých magorov, ktorých holka podviedla s iným, a chcú ho zato zmlátit (toho "iného"). To je strašný prejav debilizmu. A najmä, pokiaľ nevedel (ten iný), že tá holka niekoho má.
@0@Dzi Inak ona je to istá úľava keď niekomu natrieskaš. A niektorí kreténi si tú bitku vážne zaslúžia. Ale všeobecne sa mi to nepáči keď sa niekto chce mlátiť (najmä pre totálnu kravinu).
Odkedy človek znehodnocuje túto planétu, mužské zastúpenie využívalo svoju fyzickú silu k boju v rôznych smeroch. Od získania potravy až po získanie územia a nadvlády. Takže by sa to dalo evidovať ako inštinkt, pud, sebazáchovu a podobne, čo v nás pretrváva až do dnes. O pár storočí možno príde zmena...
Pekne poporiadku - Niektoré primitívne situácie si vyžadujú primitívne riešenia - bitka.
Kto povie že bitkou sa nič nevyrieši nemá pravdu a ten kto vraví že bitkou sa všetko vyrieši tak ten tiež nemá pravdu. Agresívnych ludi je čoraz viac a prejavuje sa to v mladšom veku. Ja osobne sa vybláznim na tréningoch a potom v reale som kludný a X rokov som nebol núteny sa s nikím pobiť. Najlepšie sa tomu vyhnúť, diplomacia a zdraví rozum existuje ale sú situácie ked sa proste nedá a vtedy si to žiada predny zadny direkt, lavy hák a zadnu bombu na bradu a odísť s hrdosťou
Ja osobne ked už som na pokraji bitky... spravim to tak aby my dotičný vrazil prvu... aj ked ma ce niekdo vyprovokovať tak snazim sa ja vyprovokovať jeho >strkanie
potom my vrazi prvu nasleduju dva rozne scenare
1. Spadnem nepostavím sa
2. čo bolí to prebolí ....nejako to prežijem a domlatim ho ja.
(osobne bitky nevyhladávam , ale ani sa nebojím nejakých spičených hiphoperov čo ma tričko xxxxxxl ručičky ako ceruzky a ide doteba vyskakovať ,zdrhám v bitke iba vtedy ak je znacna presila 10 vs 1 > to sa stáva obvykle v meste ked je jarmok a ides najebany mestom a narazíš na skupinku tieš dosť najebaných rómskych spoluobčanov
Niesme stroje...mame emocie, jednoducho niekedy vyhraju emocie nad rozumom. Nahly naval zlosti a je to Niekomu staci menej, inemu viac Niekto je retardovany, alebo ma komplexy a vyvolava bitky naschval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked mas napr. frajerku, a s niekym ta podviedla,je jasne ze tu babu nezbijes,jej vynadas ci das jej facku,ale toho chalana zmlatim
dobi niekoho do krvi,a ulavi sa ti viac,ako by si to s nim riesila diplomaticky
ale inak nejsom bitkárka
osobne sa snazim vsetko riesit nenasilne, ale hold niekedy treba dat chlapovi dobre po hube, aby to pochopil
bitka nič nevirieši... aj ta baba može zato..
mňa násilie desí... nemlátila by som niekoho aby som sa odreagovala,..je to nechutné..=/
ohováranie nieje fajn, ale nikomu to nič nedolame ,a za to ťa nik nezažaluje ...nie?
@7 len že z toho môže vzniknúť pekný kolotoč...može ti to chcieť vrátiť, atd.
Nie vsetko sa musi riesit bitkou, ale zase nie vsetko sa da slovamy. A obcas sa mi zda lepsie torchu sa pochytit ako by som sa mal s danym clovekom nenavidiet a sirit chyry (zensky sposob vybavovania uctov)
@0 @Dzi Inak ona je to istá úľava keď niekomu natrieskaš. A niektorí kreténi si tú bitku vážne zaslúžia. Ale všeobecne sa mi to nepáči keď sa niekto chce mlátiť (najmä pre totálnu kravinu).
Kto povie že bitkou sa nič nevyrieši nemá pravdu a ten kto vraví že bitkou sa všetko vyrieši tak ten tiež nemá pravdu. Agresívnych ludi je čoraz viac a prejavuje sa to v mladšom veku. Ja osobne sa vybláznim na tréningoch a potom v reale som kludný a X rokov som nebol núteny sa s nikím pobiť. Najlepšie sa tomu vyhnúť, diplomacia a zdraví rozum existuje ale sú situácie ked sa proste nedá a vtedy si to žiada predny zadny direkt, lavy hák a zadnu bombu na bradu a odísť s hrdosťou
@1 > moj človek
Ja osobne ked už som na pokraji bitky... spravim to tak aby my dotičný vrazil prvu... aj ked ma ce niekdo vyprovokovať tak snazim sa ja vyprovokovať jeho >strkanie
potom my vrazi prvu nasleduju dva rozne scenare
1. Spadnem nepostavím sa
2. čo bolí to prebolí ....nejako to prežijem a domlatim ho ja.
(osobne bitky nevyhladávam , ale ani sa nebojím nejakých spičených hiphoperov čo ma tričko xxxxxxl ručičky ako ceruzky a ide doteba vyskakovať ,zdrhám v bitke iba vtedy ak je znacna presila 10 vs 1 > to sa stáva obvykle v meste ked je jarmok a ides najebany mestom a narazíš na skupinku tieš dosť najebaných rómskych spoluobčanov
@18 ehm...no tak to aj chapem... to sa ti fakt stalo?? omg
@19 uhm...to by si mal vybaviť s tou babou.. ..zatial som nepodlahla slabosti niekomu vraziť..
@21 heh a kedy?
@22 tak hej