S Kosmiklovem uz nejaky ten cas pocitujeme k sebe znacnu antipatiu. Navzajom sa urazame kde sa len da...
Viem ze by sa to nemalo, ale co uz.
Ale dnes ma ten blbec fakt nasral...
Do odkazovaca mi na Stedry vecer napisal, vraj mi praje stastne a vesele
1. nebud trapny...neviem co si chces dokazat tymto forom...keby som sem ja napisal vsetko co si porobil tak neviem neviem...
2. VZDY si urazal len ty mna a ja ta ignoroval ale niektory den si to prehnal tak som ti preto hento napisal do odkazovaca...a laskavo sa nehraj na urazeneho..mam sem hodit vsetky linky kde si ma verejne urazal ??? sväcsi o tom uz len ten tvoj blog...
3. a to s tym bloknutim nebolo vyhrazanie...len som ta chcel upozornit ze tomas od noveho roku bude prisnejsi a nebude tolerovat take veci na birdzi ako robis ty...
takze moj zaver...zacni zo sebou nieco robit a nespravaj sa jak decko
@Kosmiklove
Zamysli sa nad tym co som ti pisal a az potom mudruj o tom kto je tu decko.
A hej urazeny som lebo ty si bol ten co prvy napisal ze som kokot.
A ten blog je len basnicka nic viac...a uznaj ze celkom podarena.
@26 nebudem sa tu s tebou hadat kto co prvy napisal, ale myslim ze sam dobre vies ze za akych okolnosti si sa mi zacal vyhrazat a nikdy predtym som nic skarede na teba nenapisal
v tejto vrcholne vzrušujúcej diskusii si ešte Zipporah nadôvažok všíma, ako jeden zahlásil slovíčko "detské, škôlka" a rad za radom názor s obsahom významu tohoto slova poprdeli ľudová mentalita
panecku fakt jak male deti ako ja s nim vychadzam dobre podla mna to je fajn clovek, no ale kolko ludi tolko nazorov, skuste do seba nezaparat a ignorovat sa... a budete mat obidvaja pokoj...
1. nesúhlasím s postojom admina od nového roku. Čo znamená pojem Tomáš bude prísnejší a bude zmazávať nik. Som jednoznačne za tento stav, ak bude urážlivá téma, jednoducho sa vymaže a bude. Nesúhlasím so žiadnou zmenoyu pravidiel. Tak sa môže sta, že za malý prehrešok bude niekto vylúčený. Vyvolá to zbytočne len napätie.
Aj ja mám v niečom voči Kosmiklovemu výhrady, ale myslím si, že táto diskusia bola úplne zbytočna a nikam neviedla. Zopár štrnásťročných dievčeniec postrehlo, to čo nepostrehli dvaja dvadsaťroční mla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inak...aj mne sa tu vyhrážali strpčovaním života
Uz som cital par tvojich diskusii a tiez nemozem povedat ze by boli na urovni.
Hej uznavam ze sa spravame ako deti, ale vyhrazat sa ze budem mat bloknuty nick?
Ako by on mal vplyv na Tomasa...
1. nebud trapny...neviem co si chces dokazat tymto forom...keby som sem ja napisal vsetko co si porobil tak neviem neviem...
2. VZDY si urazal len ty mna a ja ta ignoroval ale niektory den si to prehnal tak som ti preto hento napisal do odkazovaca...a laskavo sa nehraj na urazeneho..mam sem hodit vsetky linky kde si ma verejne urazal ??? sväcsi o tom uz len ten tvoj blog...
3. a to s tym bloknutim nebolo vyhrazanie...len som ta chcel upozornit ze tomas od noveho roku bude prisnejsi a nebude tolerovat take veci na birdzi ako robis ty...
takze moj zaver...zacni zo sebou nieco robit a nespravaj sa jak decko
Zamysli sa nad tym co som ti pisal a az potom mudruj o tom kto je tu decko.
A hej urazeny som lebo ty si bol ten co prvy napisal ze som kokot.
A ten blog je len basnicka nic viac...a uznaj ze celkom podarena.
Vies o com je rec a nezelam si aby si to spominal.
Idem spat Cav!
@29 dufam ze aj ty uz dostanes rozum a nebudes robit to co si robil doteraz...dobru noc
1. nesúhlasím s postojom admina od nového roku. Čo znamená pojem Tomáš bude prísnejší a bude zmazávať nik. Som jednoznačne za tento stav, ak bude urážlivá téma, jednoducho sa vymaže a bude. Nesúhlasím so žiadnou zmenoyu pravidiel. Tak sa môže sta, že za malý prehrešok bude niekto vylúčený. Vyvolá to zbytočne len napätie.
Aj ja mám v niečom voči Kosmiklovemu výhrady, ale myslím si, že táto diskusia bola úplne zbytočna a nikam neviedla. Zopár štrnásťročných dievčeniec postrehlo, to čo nepostrehli dvaja dvadsaťroční mla
Ospravedlňujem sa, musel som to ukončiť, lebo sa mi náhodne odoslala správa.