kým som bývala preč mala som 67 eur na mesiac. ale bývala som preč z domu...
teraz si idem vybaviť štipko, takže uvidíme, koľko mi dajú no pravdepodobne sa to bude naďalej točiť okolo tej sumy... (ak by som dostala viac časť by išla mame...)
no zatiaľ kým som doma mi mama nechce dávať skoro žiadne peniaze
prachy dostavam akurat na sviatky (ci uz moje alebo vseobecne , inak mam iba to co si popripade zarobim.. nehrozi ze dostanem len tak prachy, ale ked pytam tak dostanem.. no je to pre mna neprijemny pocit byt na niekom financne zavisly (samozrejme ze som, ale snazim sa byt co najmenej
mama mi da, ked si chcem nieco kupit, ale ona vzdy chce vediet, na co jej peniaze miniem... ked som byvala doma a nechodila na brigadu, tak mi otec vzdy daval tajne vreckove kazdy tyzden okolo 10€... teraz, ked studujem v Cechach, na brigadu cas nie je, tak mi mama da na 2tyzdne okolo 3000 CZK a otec tiež niečo prihodí, samozrejme, tajne...
nedostávam vreckové...ak chce niekto poznam moj smutny pribeh s vreckovym nech da hore vyhladat Vreckové a je to diskusia sesta zhora...hned nad touto diskusiou..diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nvm prečo sa pýtaš ako keby to bola samozrejmosť
teraz si idem vybaviť štipko, takže uvidíme, koľko mi dajú no pravdepodobne sa to bude naďalej točiť okolo tej sumy... (ak by som dostala viac časť by išla mame...)
no zatiaľ kým som doma mi mama nechce dávať skoro žiadne peniaze