Strasne ma seru macky a kocury, ked v noci pod oknami skriekaju Ved to sa podoba na plac maleho dietata a neda sa pri tom zaspat Nechapem co v takej zime a neskoro v noci vedia robia...
Toto škriekanie poznám To ja keď idem ku babke na prázdniny, ta tam furt tote mačky škriekajú jak šaleneé a potom ešte psy začnú zavýjať ta to také kultúrne predstavenie pod oknom mám
Hmm, neviem prečo, ale hneď som vedela že túto diskusiu si založil určite ty Ja také problémiky vôbec nemám, a kebyže u nás častejšie buváš, nemal by si ani ty
Hmm..tolko rad ste tu napisali, ze je tazke si aj z nich nieco vybrat
Ale co sa tyka petard, tak som nemal kupene a stve ma to do teraz Mal som len pozicane
Vzduchovku mam, ale to by som nedokazal urobit macke...raz som bol u dedka a stale tam pri branke stekal nejaky poulicny pes, tak mi daval do ruky vzduchovku, ze ho mam ist odstrelit ale neurobil som to - samozrejme to hovoril zo srandy
Mame aj psa, ale ten by toho asi vela nenachytal, je totiz slepy chudak
hehe, u teba Zuzanka17 je zas andulka, tak to mam jedno
no taak nechajte im trochu priestoru....boze pes steka a hned seci jak jebnuti ziapu nech drzi hubu...sak nech si stekaju a macky nech si mravcia to je ich vec....
17danny17, nemyslim, ze trtkaju teraz, este je zima Ved vsetko sa pari az na jar, ale mozno sa mylim Teraz sa skor biju medzi sebou, asi si narusaju navzajom rajony
Mam podobny,,problem,,mam jednu prijebanu susedu ma asi sedemsediat a skoro sa rozklada a furt pod oknom pri pivnicnom okne chodi krmit macky ta us sa naucili zobrat kurvy sproste ta teras tam vzdy codia ...na jednej strane mi je ich kus luto ale straasne prijebane zvierata ked us konecne chcem zaspat si lahnem a vtedy sa zacnu prekrikovat jak jebnute a faq to upklne jak vreskot maleho decka som myslel ze dakto vyhadzuje deti z okna skus dat otravu ale vsetke to nezabije
Mne ako zvierata macky vobec neprekazaju, prave naopak, strasne sa mi pacia, hlavne tie malicke maciatka Ale zas ani velkej macke by som nevedel ublizit, tak ich radsej necham, nech sa blaznia a uzivaju si radovanky, ked sa im chce
kupte si plastove okna...viac izoluju zvuk...ale horsie jaq macky je mat suseda co celu noc pocuva na plne gule slovenske rapove picoviny popritom jaq zhulene daco robi so svojou navstevou...
moj sused spolu so svojou asi 14rocnou priatelkou ked jeho rodicia nie su doma pustaju na plne pecky marlina mansona a podobne skreky no uc sa pri tom na skusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
moji hej, kazdy svojho... v noci sa ti psi "zhovaraju" najviac
Hmm..tolko rad ste tu napisali, ze je tazke si aj z nich nieco vybrat
Ale co sa tyka petard, tak som nemal kupene a stve ma to do teraz Mal som len pozicane
Vzduchovku mam, ale to by som nedokazal urobit macke...raz som bol u dedka a stale tam pri branke stekal nejaky poulicny pes, tak mi daval do ruky vzduchovku, ze ho mam ist odstrelit ale neurobil som to - samozrejme to hovoril zo srandy
Mame aj psa, ale ten by toho asi vela nenachytal, je totiz slepy chudak
hehe, u teba Zuzanka17 je zas andulka, tak to mam jedno
a par x som trafila a prestali..ale vies macicky su nevyspitatelne..
Crazycat..a co im robime?