Napíšte mi všetko o vašej VŠ - či sa Vám páči tam kde chodíte, čo ste si pred ňou mysleli o učení. aká je skutočnosť, či by ste niečo zmenili. Proste, čo vás napadne A ak vám nerobí problém bolo by dobré aj konkretizovať
Vysoká škola dá človeku veľa, tam by malo učenie človeka až na pár výnimiek baviť, na strednej som chodil poza a nebol som poslušný ale na vysokú chodím rád ale stále nie som poslušný
Ja napriklad vela percent casu netusim co tam robim ale nie tak v zlom, ale proste cely ten system je iny ako na vyskach kam chodia kamosky, no. Namiesto pisania zapoctov, ucenia a podobnych veci kvazi "tvorim" veci a toho ucenia neni tolko.
chodím na veterinu, som spoko, spolužiaci v mojej skupine (14) su topka, aj ročnik (150) je fajn, poskytujeme si materiály atd, profákov nepoznám nejako extra, ale niektorí pomôžu ked sa dá, skušky su ťažke, ale tak je to vš,
zmenila by som iba osnovy predmetov ale inak asi nič
Chodim na medinu.....som spokojna je narocna ale je tam aj zabava rada tam chodim a bavi ma co robim v strednej som sa neucila ale tu na vyske teraz uz inac rozmyslam ma zmysel co robim a hlavne ze sa ucim co ma aj bavi.....spoluziaci su fajn vela si pomahame,casu cez semester nemas az tak vela ale da sa to havne aby si vedel ho zatriedit
Pre študijné typy je UPOL určite fajn, veľa predmetov ma bavilo ale mali sme príliš široký záber, príliš veľa predmetov, kreditov, učenia... Škola ma psychicky zničila, zdeprimovala a zhnusila mi Olomouc, ktorý som predtým mala strašne rada. Rozhodla som sa odísť odtiaľ. Inak sme boli fajn kolektív, budú mi chýbať spolužiaci, ale som šťastnejšia keď viem, že už sa tam nemusím vrátiť
Jediné, čo mi zatiaľ VŠ dala je super práca ktorú robím popri škole.. Baví ma a mám za ňu fajn zaplatené Práca je jediné, čo ma tam zatiaľ drží keďže na tú pozíciu chcú iba študenta..
A vlastne ešte som vďaka nej spoznal veľa hróóóózne super ľudí
študujem na Masarkovej Univerzite a lubime sa. chcela som sa tu dostat, dostala som sa, a stale som spokojna, uz treti rok. nemala som ocakavania lebo som nevedela ake to je byt na vs, cize dako keviem porovnat.
Skola mi velmi po mohla urovnat si pohlady na vzdela(va)nie, na ucenie, vedomosti, inteligenciu atd. Z hodnotoveho hladiska dost napravila moju vychovu genialneho decka, ktore v istom veku prestane byt genialne a nezvlada tuto skutocnost.
Na druhej strane vo mne zabila velmi vela dobrych, uslachtilych veci a ubrala mi z ludskeho rozmeru.
Vysoká škola mi rozhodne dala kopec nových priateľov, trochu mi aj počas výšky stúplo sebavedomie. Tým že som vypadol z našej dediny a dostal som sa do mesta tak zároveň aj trochu pozmenila moje vnímanie a pohľad na svet. Inak štúdium na vš je celkom fajn, je tam síce kopec predmetov ktoré ma nebavia, avšak na druhú stranu sú tam aj tie ktoré ma bavia a prinášajú mi radosť zo štúdia. Na mojej vš sa mi nepáči že je tam minimalná možnosť obsahovo upravovať svoj rozvrh. Inak som so štúdium na Vš celkom spokojný
Ja veľmi nechcem konkretizovať, lebo trpím paranojou, že keď si na internete nezachovám čo najvyšší stupeň anonymity (čo som si už aj tak dávno nezachovala), niečo sa stane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale zevraj prvy rok je najlahsi
zmenila by som iba osnovy predmetov ale inak asi nič
neexistuje
A vlastne ešte som vďaka nej spoznal veľa hróóóózne super ľudí
That´s all
Na druhej strane vo mne zabila velmi vela dobrych, uslachtilych veci a ubrala mi z ludskeho rozmeru.