@soraya mno, inak, kamaráti, čo to študujú, už hľadajú druhý odbor (A:"sus, to nie sú ani dejiny umenia, čo to je? čo s tým budem robiť?" B:"hehe, a čo tim?" A:"ale to aspoň dobre znie" , takže si vymysli niečo lepšie, trebárs... teóriu interaktívnych médií a môžeš si nahádzať veci zo sus, ja tak mám alebo dejiny umenia? alebo ešte neviem, ale keď objavím niečo zaujímavé, dám vedieť
@thatzooey ... jj 2010.. a neviem toho koho bavi matika a mysli mu to dost rychlo logicky tak ma sancu...inak je to casovo a a stresovo dost namahave..a tiez velka konkurencia a percentil sa dviha..zalezi aky " atraktivny" je dany odbor pre ludi..napr. pravo.. 4700 ludi cize dost masaker, percentil 90 co znaci asi 40 bodov z toho testu.a este ked body strhavaju...
eee..kedze som mala zaujem prave o to pravo... vysoky percentil... studujem pravo v KE... a uvazovala som nad tym, ze aj tento rok skusim, lenze ma to akosi obchadza...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Masmedialna Komunikacia.. chystam sa
Tiež sa chystám, Japanistika a Anglický jazyk a literatura.
"chystám" samozrejme
@mcvpn aby chápal princípy liečby elektrinou,teplom,.... EKG, rtg, CT,magnetickú rezonanciu a podobne
@13 ak smiem vyzvedať, chystáš na divadelnú, alebo filmovú fakultu?
na tej div. sa mi niektoré odbory zdajú nesmierne atraktívne, ale veľký počet uchádzačov tam zrejme neberú
@transplantovana čo presne na JAMU???
@transplantovana oooo
@soraya mno, inak, kamaráti, čo to študujú, už hľadajú druhý odbor (A:"sus, to nie sú ani dejiny umenia, čo to je? čo s tým budem robiť?" B:"hehe, a čo tim?" A:"ale to aspoň dobre znie" , takže si vymysli niečo lepšie, trebárs... teóriu interaktívnych médií a môžeš si nahádzať veci zo sus, ja tak mám alebo dejiny umenia? alebo ešte neviem, ale keď objavím niečo zaujímavé, dám vedieť