@1 ja som si dala viac .. a toto mi vysvetli ako sa tam potom moze prestupit.. ved ide sa podla prijimacok nie? ako je potom mozne aby som nan ho prestupila ked by som vlastne nevyhovela na ten odbor?
Na UPJS prirodovedeckej fakulte som si daval na jednej prihlaske na Fyziku a na Informatiku vzali ma na oba ale kedze som mal fyziku ako prvu tak prihlaska na inf bola pezpredmetna...
Ja som mal to šťastie, že na môj vysnený berú snáď každého, lebo väčšina si ho dáva len ako poistku. Okrem toho som mal vynikajúci prospech, takže som nemusel riešiť ani prijímačky.
Aj tak som si ale poslal prihlášku na dve rôzne školy (ten istý odbor).
@lucy92 Ale môžeš podať dekanovi/prodekanovi žiadosť o prestup a ten ti môže vyhovieť. Najlepšie je ísť lobovať s rodičmi majú tak väčší rešpekt jak pred samotným deckom.
no ja som na svf poslal dve prihlasky, no prisla mi odpoved, ze mam uviest len jeden primarny odbor a dva alternativne a nakoniec mi este vratili 20evri spatky a prijimacky som aj tak spravil, takze ta druha prihlaska by bola uplne zbytocna
@kajaa No to neviem ale u nás na TUKE keď ideš vybavovať sám (čo aj robím) tak s tebou jednajú jak s deckom a ťažko niečo presadíš. Ale napr. brat bol s otcom a hneď boli prístupnejší návrhom a aj hodne vybavil čo som sa ešte čudoval :o na jaké požiadavky pistúpili.
@creeson tuke, máš pravdu brat tam tiež chodil, chodili tiež rodičia s ním, inak jeho úspech bol 0 bodov, ked šiel sám (a to sme si prv mysleli, že je trubko, ked si nevie vybaviť sám) ale oni tým len potláčajú samostatnosť študentov na druhej strane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aj tak som si ale poslal prihlášku na dve rôzne školy (ten istý odbor).
@creeson vdaka