uprimne za ten semester som sa s nikym nestretla, co studuje tu MK, a to som na intraku a chodim tam. Ale na vsetkych fakultach su prijimacky z matiky a z jazyka. A vsetko je na internete
Asi tam beru malilinko ludi ked som sa s tym nestratla, podla toho nehodnot.
Ja ti len hovorim ako to je. Ta fakulta nema dobru povest. Su diametralne rozdiely medzi fakultami na tej skole podla mna. Ked ta to bavi chod tam, urcite lepsia volba ako nejaka UCM v Trnave a Praha je krasna a studentsky zivot na jednicku
S tym Zlinom by som asi suhlasil na zaklade toho, co som doteraz nasiel. Co sa tyka Prahy, ukazkove testy z matiky aj jazykov zvykli mavat na stranke. Je tam v podstate to iste, co na ekonomicku do Blavy, plus komplexne cisla (tie sa uz na vacsine strednych skol na SK neucia, odporucam pred prijimackami dostudovat)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hanbim sa ze tam chodim
Ale nie teraz vazne, to na akej fakulte tam preboha je ?
Sak nic tazke necakaj, na podnikovku beru vela ludi ziaden problem sa tam dostat na tu fakultu, ale neni to nic moc
uprimne za ten semester som sa s nikym nestretla, co studuje tu MK, a to som na intraku a chodim tam. Ale na vsetkych fakultach su prijimacky z matiky a z jazyka. A vsetko je na internete
Asi tam beru malilinko ludi ked som sa s tym nestratla, podla toho nehodnot.
Ja ti len hovorim ako to je. Ta fakulta nema dobru povest. Su diametralne rozdiely medzi fakultami na tej skole podla mna. Ked ta to bavi chod tam, urcite lepsia volba ako nejaka UCM v Trnave a Praha je krasna a studentsky zivot na jednicku