Ahojte , rada by som sa opýtala celkovo na internatný zivot ( je to fakt parada ako som sa dopočula? alebo už by ste nešli??)..zisli by sa mi nejake rady ohladom internatu..a aky je podla Vás najlepši internad na Medickej4 ,Popradskej66 alebo na Kysucke
to zalezi od konkretneho cloveka komu co vyhovuje na kosmalte (kysucka 16) bolo dobre, tam je dost velka sloboda, malokedy niekto riesi ci tam ide nejaka navsteva k tebe, neje problem aj v noci tam niekoho mat..na medickej som bol posledny pol rok a nepacilo sa mi az tak jak na kosmalte ale dalo sa..a na popradskej su iba ludia z verejnej spravy..a je tam celkom klud sa mi zda, kamosi tam byvaju ale ja by som tam nesiel asi
Aha vdaka..tak ja by som skor uvazovala nad tou kysuckou alebo medickou..ale ked vravis ze na kosmalte je volnejsie tak to moze byt len lepsie pre mna nie?
áno na Kosmalte máš voľnosť, ale je aj pekne drahý a má dosť veľa ďalších negatív... ale neviem to porovnať s ostatnými intrákmi, len tu som bola, a je to vlastne turistická (robotnícka) ubytovňa. jediné plus boli moje spolubývajúce a balkón.
každopádne - na intráku si robíš v podstate čo chceš, akurát, že nemáš veľmi súkromie a ťažko sa učí medzi toľkými ľuďmi (samozrejme sú odbory, kde sa učiť veľmi nemusíš )
intrákový život by som si vedela predstaviť krásny, ale nie na Slovensku ale to je môj osobný názor a skúsenosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
každopádne - na intráku si robíš v podstate čo chceš, akurát, že nemáš veľmi súkromie a ťažko sa učí medzi toľkými ľuďmi (samozrejme sú odbory, kde sa učiť veľmi nemusíš )
intrákový život by som si vedela predstaviť krásny, ale nie na Slovensku ale to je môj osobný názor a skúsenosť.
hej vážne, môžem ti o tom zistiť viac info ak chceš.