Ahojte, neviete o nejakej VŠ (odbor akýkoľvek , kde je kontrola štúdia až po roku?
(t.j. ak tam vôbec nechodíš, vyhodia ťa až po 2. semestri)
Ideálne, aby tam neboli prijímačky.
@feelagain Hm, to ozaj? Pretože viem, že kamarátka skončila genetiku na SK a potom išla na medicínu do ČR práve kvôli tomu, že na SK by si to musela platiť, aj mi vravela presnú sumu.
Ups, zmazala som si koment.
Každopádne hore zmienené nie je pravda, po absolvovaní Bc. sa ďalší Bc platí, ale poplatky za ďalšie štúdium sú oveľa nižšie (1000-3000Kč/rok) ako poplatky za dlhšie štúdium.
mne sa zdá, že kamarát to mal takto na Žilinskej odbor presný neviem, skús pozisťovať tam prijímačky?neviem či mal ... ale keď sa tam dostal on, dokáže sa každý, to mi ver, ale týmto si dosť zúžila výber D
@jasmiine to nie je pravda, včera som to študovala ak tie tri roky ukončíš úspešne, titulom, už zdarma rok nemáš. Platíš za ďalšie štúdium, ale máličko. Ak si po troch rokoch neskončila nech si študovala bársčo, proste neúspešne bez titulu, máš štvrtý ofc zdarma a až potom platíš za dlhšie štúdium ak predlžuješ. Prípadne dalšie, ako po 4rokoch skončíš úspešne a ideš na dalšie. Pre bližšie info » web.natur.cuni.cz/student/poplatk...
a všetci hore
dalšie štúdium je úplne free! Našla som nový zákon z 2016, čítala som predtým len staré. Každý dalšie Bc štúdium po úspešnom štúdiu je free! Nielen jeden rok. Juhu, idem sa na niečo prihlásiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Každopádne hore zmienené nie je pravda, po absolvovaní Bc. sa ďalší Bc platí, ale poplatky za ďalšie štúdium sú oveľa nižšie (1000-3000Kč/rok) ako poplatky za dlhšie štúdium.
a všetci hore
dalšie štúdium je úplne free! Našla som nový zákon z 2016, čítala som predtým len staré. Každý dalšie Bc štúdium po úspešnom štúdiu je free! Nielen jeden rok. Juhu, idem sa na niečo prihlásiť
ah môžem študovať do konca života
» student.finance.cz/490228-poplatky...