Je manažment škola s ktorou sa neskôr uživím? Je to dobrá cesta?(obchodný manažment)Chodí niekto na manažment do Trenčína alebo do Nitry? Kde je škola lepšia?
Tiež ma to zaujíma. Prosím ak niekto viete ohľadom tejto školy nejaké informácie, poprípade tam študujete, tak napíšete pár slov, ako to tam funguje. » www.vsm.sk/svk/...
napište TS,chodim teraz 1.mesiac do Žiliny na Fakultu riadenia a informatiky kukni na webe,ak ťa to zaujme napiš mi určite ti to odporučam,je to kvalitna škola,a neni moc ťažká,a dovolím si tvrdiť že lepšia ako v nitre a trenčine,a trochu sa líši od manažmentu v BA na komenského,kedže tam je skor ekoenomicky smer,v ŽA skor IT,to znamená že budeš programovať prvy ročník na infomatike (nie viac) kludnite sa ozvite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.vsm.sk/svk/...
Určite sa nespolieham na to, že vďaka tomu titulu budem mať prácu vlastne, ja určite nechcem pracovať v žiadnej firme. Budem to mať len na ozdobu.