@1romi7 Podla toho ci chces ist viac do vedy alebo do kliniky. Ak chces viac robit vedu tak tam Brno je pred Karlovkou pretoze ma viac penazi na to. Zase v Prahe je vela odbornikov lekarov co su v klinike dobri Ja som na LF MU a som zatial nadseny z nej. Trochu menej by mohli brat studentov a bolo by to uplne super LF UPOL je tiez vyborna skola a hlavne vraj na zubne. Tu si tazko navyberas v Cechach, tie fakulty kazda ma nieco do seba. A v Brne je aj super to, ze su tu 2 velke FN, MOU, a aj dalsie nemocnice a ked to tak porovnam s Prahou tak viac pracovisk a ustavov pripada na tu nasu jednu fakultu, ale zas Praha ma meno...
@corwinuss To je teda super argument "pocul". Kazda fakulta ma svoje + a - ale stale sa hlavne naklada na KE ale to co sa deje v KE je v BA aj MT len media a ludia to riesia podstatne menej. Kvalita vyucby urcite porovnatelna, ak nie v niektorych oblastiach lepsia.
@kozmeker Pozri si ako vypada ta fakulta. Tam sa neinvestovalo roky. V MT uz je skoro dostavany biomed a taktiez ta fakulta je velmi dobre vybavena a asi jedina moze konkurovat ceskym fakultam. A to potom nevies o MT publikaciach. Minule sa mi do ruk dostala nejaka hematologia od grady a autorsky kolektiv je z MT. A to nehovorim o tom, ze v MT je Osveta, asi nase najvacsie medicinske vydavatelstvo. V MT im teraz vyrasta biomed, ktory urcite zlepsi vyskum na fakulte. To iste v BA vyrasta biomedicinsky park pri Prifke a predsa BA je starsia fakulta a uz sa tam dost toho odpublikovalo. A to nejak neriesim vobec afery nejake, lebo to je zbytocne. V neposlednom rade sa pozri kam chodia zahranicny. Nevravim, ze v KE nie su, ale v MT je tolko cudzincov ako v KE a BA dokopy nie je a to aka je to mala fakulta. To je tiez velky prilev penazi pre fakultu Jediny benefit kosic je mozno vacsia nemocnica a popaleninove centrum, ale to aj v MT su kliniky a ustavy co v KE a Ba nie su
@kozmeker Ale je to v podstate jedno lebo ked clovek ma chut tak vsade sa da nieco dosiahnut A KE su krajsie ako BA aj ako MT takze viem zas pochopit ak tam niekto ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov