Mohol by mi pomôcť niekto ubytovaný na intrákoch v Mlynskej? Chcela by som sa spýtať, kedy približne zvyknú prvákom potvrdzovať žiadosti o ubytovanie a ako ? Príde mi mail alebo to bude niečo v AIS-e ? A vlastne potom čo? Budem sa tam musieť dostaviť osob
ked si zdaleka tak ti intrak urcite daju ...to ho skor mne nedaju ..lebo byvam 100km od bratislavy a mozem kazde rano cestovat 2 hodiny do skoly vratane s mhd
@bilberryday To myslíš vážne?? Podľa mňa je 100km dosť veľká vzdialenosť na to, aby ti intrák dali..Tak to aby som sa začala aj ja báť, že nedostanem..
@patus19 zatial nikomu z mojho mesta co poznam alebo su moji znami proste nedali ...pretoze je tam asi vela ludi z vychodu a zo stredneho slovenska ...tak neviem no
@bilberryday No neviem hovoríš, že nikomu z tvojho mesta nedali, ale tak zatial to podla mňa nepotvrdili nikomu, ešte je moc skoro, ved ešte niektore školy nemaju spracovane ani navratky
No neviem holky, ja to mam do Blavy 150km ako nebojim sa, že by intrak nedali, nie je to najbližšie a budem prváčka a na to sa prihliada...len som chcela vedieť, že ako to funguje po pridelení...podla mňa ho tiež dajú určite aj vám No stress !
@patus19 Jasné, od vela ludí som už počula, že prvaci maju intrak isty, ak fakt nebyvaju kuštek od tial No ja idem na FSEV-socialna a pracovná psychologia, strašne som rada, že som sa tam dostala A ty kam ?
@niki659 Tak sa hádam stretneme na intráku.. Ja idem na pedagogickú..konkrétne študovať slovenčinu a občiansku.. a tiež som rada, že som sa tam dostala
To bude asi kvôli tomu, že Filozofická mala meškanie s rozhodnutiami, resp. nie meškanie ale poslali to o dosť neskôr ako ostatné fakulty Tí, čo máte "S-ko" na akej ste fakulte?
@kubo71 No ja som na FSEV a stav návratky mam s-spracovana, ale v navratke v kolonke ziadost o ubyt. mam tiež N...neviem prečo to je, ale myslím, že preto, že navratku som potvrdzovala skor ako som posielala žiadosť o ubyt. Inak ako je to s fotkami na ISIC? Stačilo dúfam to, že sme ju poslali v tej elektronickej forme...či ?
@niki659 No na FF mi v rozhodnutiu prišlo, že s návratkou musím poslať ešte jednu fotku A na zápis treba Ďalšiu kvôli indexu :d neviem na čo im je toľko fotiek nech už robia čo chcú hlavne až mám kde bývať, spať, učiť sa smiley: , piť a iné mi netreba
@kubo71 No mňa nežiadali o žiadnu fotku, až potom pri zápise, tak dúfam, že to neni len preto, že v tom majú bordel Hehe asi si to dávajú do albumu Prééésne tak moja reč A hádam popri tom ,,spaní" a pití sa k tomu učeniu aj dostaneme
@niki659 A nejaké reči o šváboch, plošticiach, plesniach, dvoch sprchách pre 50 ľudí, oknách cez ktoré fúka akoby boli otvorené si niečo počula? ja sa na to nenormálne teším
@kubo71 Vieš čo počula som, že to nie je žiaden luxus, najma teda na tych atriakoch, ale poznám dosť ludí, čo tam bývajú resp. bývali a každý si len pochvaloval intráky su na to aby sa mal človek kde po opici vyspať a vtedy si rád, že nemusíš spať na lavičke ...ale tak podla mňa to závisí hlavne od kulturnosti a inteligencie spolubývajúcich, či už na izbe/bunke/Chodbe, takže len dúfam, že nechytím nejaké prasce a ked nahodou hej, tak potom ked skončí ožran párty im prázdne flaše napchám do ...
@kubo71 ja som na pedagogickej tak asi preto átriáky.. ale čo už..nejako si zvyknem dúfam.. ty ideš čo študovať? veď net si zaobstaráš...to nie je taký problém..
@patus19 A tak no hadam to nebude najhoršie, jedine čoho sa tak bojim su tie vecka, lebo ja som na hygienu strašne hákliva Takže dúfam, že tam nebudú nejké čuňatá, lebo ich vystrielam Ale inak to bude hadam v pohode, hlavneže sa budeme mať kde vyspať No som na H-čku a izba s netom, ty si kde ?
@niki659 Ja som tiež na hygienu veľmi háklivá.. ale tak snáď to zvládneme..väčší strach mám z tých spoločných spŕch.. ja som na C-čku a izba s netom nezrekonštruovaná..bohužiaľ..
Tá hygiena bude problém Ja som niekde tu na nejakom birdzáckom blogu čítal, že do sprchy treba obuv, pretože to, čo tam je na zemi sa podobá na segedínsky guláš Ďakujem šeckým svatým za Šturák
@kubo71 Jejda ja ti tak závidím.. ale ktovie..nejdem súdiť, pokiaľ to neuvidím na vlastné oči..možno to nebude až také zlé.. ale z tých spŕch mám fakt strach dúfam, že ma tam nebudú špehovať nejaký úchyláci
@kubo71 Ja idem na pedagogiku..SJL+OBN učiteľstvo.. hmmm..tak to sprchovanie tam bude ozaj veľmi zaujímavé.. vezmem si najväčšiu osušku, čo doma máme..bude plniť funkciu závesu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Pokiaľ viem, je tam bunkový systém, že?
na aký ideš odbor?