no ja studujem v anglicku, ale so slovenskom to moc porovnat neviem, kedze som do UK isla rovno po strednej. Ale co sa tyka skoly sem, ani na sekundu som neolutovala. Studujem medz. vztahy a tajne sluzby prvy rocnik a uplne som sa tu nasla. V skole netravime az tak vela casu, ale vyzaduje sa velka priprava doma, trebars na seminare musis mat nacitanych kopu veci, co znamena vela casu v kniznici. Takisto sa pisu eseje... Celkovo skolstvo je zamerane ani nie tak na memorovanie ako skor diskusiu, analyticke myslenie...Skoly vychadzaju studentom v ustrety na tej mojej je vyse 100 klubov od modeloveho OSN, kurzov 12 jazykov cez vsetky sporty a vlastne sa od studentov viac menej ocakava, ze budu mat aj nejake mimoskolske aktivity. O spoločenskom zivote ani nevravim. kym som bola na slovensku myslela som si, ze moj spolocensky zivot je fajn ale so vsetkymi party v anglicku sa to neda poravnat. Jedine na co tu potom nezostava cas medzi ucenim aa social life je spanok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme