Tak by ma zaujímalo, či má niekto teraz podobný problém Zo školy, ktorú som mala ako poistku mi prišiel list, že mám do 15.7 poslať návratku spolu s peniazmi, ak tam teda chcem ísť...na tú druhú školu ma podľa toho,čo bolo na nete nevzali, poštou ešte
@sheily clovek sa hlasi napr. na 2 skoly, prijmu ho na obe...rozhodne sa ist na jednu a na druhej sa tym padom "uvolni jedno miesto".. skoly chcu naplnat kapacity tak prijmu tych dalsich ktori su pod ciarou
@sheily nemyslim, ze ti pride obalka s tym ze ta neprijimaju a po termine odoslania navratky druha, ze mame volne miesta, ak ste nesli inde podte k nam
odvolanie mas na to, aby este raz preverili ci sa niekde nestala chyba a teba nevzali, alebo myslim ze aj to ze stale mas zaujem uchadzat sa o miesto na skole
@miaja : no ja tiez neviem, asi tam treba zavolat alebo co, aj ked pochybujem, ze oni daju cloveku este niekolko dni na to aby pockali, ci ho nahodou nevezmu na inu...ked ho chcu na tu svoju..
ja som mala podobny problem, ze UK-cka po mne chcela navratku a peniaze za ISIC skor, ako mi moja 1st choice vobec oznamila vysledky (lebo to bolo az v strede augusta)...
len ja som to zaplatila, bolo to tusim menej ako 20 eur, a vyhodnotila som, ze to nejako ozeliem, ak by som tam aj nakoniec nesla.
Volať tam budeš úplne zbytočne. Fakulta nebude posúvať termíny kvôli jednej osôbke, čo sa nevie rozhodnúť.. Tie návratky sú na to, aby vedeli, či majú s tebou počítať, alebo nie a v tom prípade uvoľnia miesto pre ďalších. Musíš sa rozhodnúť. Ak tam pošleš návratku a aj peniaze, je to niečo ako predzápis, malo by to byť záväzné. Ale ak by si sa na poslednú chvíľku rozhodla, že tam študovať nepôjdeš, peniaze ti žiaľ nevrátia..
@vladqog ved zas ja nie ze by som tam zas uplne nechcela ist, inak by som si tam tu prihlasku ani nedavala, len bola skola na ktoru som chcela ist viac no..
@sest predsav si, ze pojdes ku nam a na rok ta zoberu tam, kam si chcela. Prestupis na tu skolu, ale tym padom si sposobila, ze niekto, kto chcel ist ku nam studovat a dostudovat, ale nedostal sa, tak si mu zobrala miesto. Co ty na to?
@vladqog tak este neviem, ci budem po roku prestupovat...a keby aj, idem na taky odbor geografie, kde sa hlasilo prilis malo ludi, tak nas tam brali vsetkych (teda aspon tak to pisali v liste, ze sa to nenaplnilo), tak az taky hrozny skutok by to nebol..
@sest ani mne ešte neprišiel pozdrav z FF UK. Prijali ma, ale aj tak sa bojím, že sa náhodou zmení počet prijímaných (hoci podľa bodov nie som pri konci) a okrem toho ma prijali na Masaryčku kde je zápis už tento mesiac. Mohli by si trocha švihnúť...
@nixxina ešte o nikom neviem komu by to tento rok už došlo... aj ja som počul, že do toho dátumu by sa to malo vybaviť. hlavne, že vedia rozposlať oznámenia o tom, že prídu oznámenia o konaní prijímačiek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
odvolanie mas na to, aby este raz preverili ci sa niekde nestala chyba a teba nevzali, alebo myslim ze aj to ze stale mas zaujem uchadzat sa o miesto na skole
len ja som to zaplatila, bolo to tusim menej ako 20 eur, a vyhodnotila som, ze to nejako ozeliem, ak by som tam aj nakoniec nesla.
a ked si mal na nete ze ta prijmu tak sa ti nezmeni uz nic