ahojte, chcem sa spytat niekoho kto studuje pravo alebo ma znamych ci je lepsia skola v Blave alebo v Kosiciach z hladiska studia, profakov, prostredia a celkovo kvality vyucovania a vacsia moznost na nevyrazenie hned na zaciatku lebo v BA beru 450 a v KE
dalsie pravo omg??!! Srandujem .....Kosice, jedna mila baba mi poradila, ze ma skusenosti a tak, zdala sa byt ze ma naozaj aj prehlad a poradila mi Kosice....aj ja som sa rozhodovala a rozhodla som sa tiez pre Kosice vraj co sa tyka kvality aj celkovo proste je tam lepsie...
ano,ke su tazsie.ale ja by som ba bral kosicka pravnicka skola je na poslednom rebricku zo vsetkych fakult,o zaujem zamestnavatela o absolventa.ale nechcem odhovarat-studuj,co t abavi.
@spomienky7 To mas akoze z vlastnej hlavy? Kde je potom pravnicka fakulta BB, ked KE su na poslednom mieste? Ide o to, ze v poslednych rokoch su na tom vsetky pravnicke fakulty pomerne rovnako v hodnoteniach, kazda sa vynima v niecom inom
A co sa tyka KE. Som spokojna, rozvrh si studenti robia sami ( napr. v prvom som mala len 3 dni skolu) profaci sa daju, nemam pocit, ze by si niekto na niekoho vyslovne " zasadol" ( ale ono najdu sa aj vynimky )
A kvalita vyucovania, ako to mas tak, za tych 12 tyzdnov pocas semestra toho moc nestihas, co sa stihne, to ti vysvetlia, prip. mozes ist na konzultacne hodiny, ale zvacsa, kvanta uciva su na samostudium
A v KE beru 200 ludi a nemam pocit aby sa robilo vyslovne nejake " sito" O BA som pocula, ze to tak je, hlavne v tych rokoch, kde fakulta ludi brala podla znamok ( hm, ktovie preco ) V KE je super, zatial ma nic take neprekvapilo, ale na druhej strane BA ponuka moznosti, tych je v KE bohuzial nedostatok. Myslim si, ze nech si vyberies jednu alebo druhu, uceniu sa nevyhnes
@7 moja,nauc sa citat.ja som nepovedal,ze pravnicka skola v KE je najhorsia. najlepsia je v BA,a v TT.potom asi v KE.ja som povedal,ze v KE je zaujem o absolventov pravnickych skol najmensi.preco v ke prave?lebo vychod je vychod.tusim je to okolo 5%.o zaujem zamestnavatela avsolventa vysokych skol.v ARRA to tak bolo. pricom v tt pravnickych je zaujem absolventov zamestnavatela okolo 20%(to uz newem)
KE zvykne brat 200 ludi (trosku viac +10 cca), co sa tyka toho "sita" tak si myslim ze je skor v druhom rocniku (nedorobene veci z prveho a tazky druhy) podla mna (vidim kolko spoluziakov ma problem alebo uz skoncili), ale na druhej strane sa da zurovat kolko chces aj ked sa popri tom musis ucit a skoly zase nie je ay tak vela (1-3 dni za tyzden ked nechodis na prednasky v podstate si volis medzi prednaskami a diskotekou kazdy den tj si v meste do stvrtej nevstanes na prednasky ale az tak to nevadi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Blava---> žúr za žúrom, ľahká škola (kamarátova skúsenosť)
A co sa tyka KE. Som spokojna, rozvrh si studenti robia sami ( napr. v prvom som mala len 3 dni skolu) profaci sa daju, nemam pocit, ze by si niekto na niekoho vyslovne " zasadol" ( ale ono najdu sa aj vynimky )
A kvalita vyucovania, ako to mas tak, za tych 12 tyzdnov pocas semestra toho moc nestihas, co sa stihne, to ti vysvetlia, prip. mozes ist na konzultacne hodiny, ale zvacsa, kvanta uciva su na samostudium
A v KE beru 200 ludi a nemam pocit aby sa robilo vyslovne nejake " sito" O BA som pocula, ze to tak je, hlavne v tych rokoch, kde fakulta ludi brala podla znamok ( hm, ktovie preco ) V KE je super, zatial ma nic take neprekvapilo, ale na druhej strane BA ponuka moznosti, tych je v KE bohuzial nedostatok. Myslim si, ze nech si vyberies jednu alebo druhu, uceniu sa nevyhnes