Ahojte, poprosím vysokoškolákov aby mi poradili, pokračovanie napišem do komentáru, lebo sa mi to tu celé nezmestí..Na postup do letného semestra potrebujem z 30tich kreditom minimálne 25 ktoré už mám aj zapísane. Hurá prechádzam do letného semestra.....
Ahojte, poprosím vysokoškolákov aby mi poradili, pokračovanie napišem do komentáru, lebo sa mi to tu celé nezmestí..Na postup do letného semestra potrebujem z 30tich kreditom minimálne 25 ktoré už mám aj zapísane. Hurá prechádzam do letného semestra.Avšak skúšku berem robiť až v druháku v letnom. Teraz mali tieto predmety kredity 2+2+1 čo je 5 a 5 kreditov môžem preniesť. Čo robiť ked som teraz zistila že predmet ktorý som nespravila v zimnom a je aj v letnom si prenášam avšak v letnom má 3 kredity? Tým pádom si prenášam 2+3+1 čo je 6 a 6 kreditov si preniesťnemožem...... čo robiť? Pretože ak v letnom urobim všetky skúšky, aj tam mi koli tomu jednému ktorému sa zmenil počet z 2 na 3 neurobím letny semester....
@narazuvzdornaa v lete má viac v zimnom prenašam 5 a v letnom 6 lebo v letnom má ten jeden predmet nie 2 kredity ale zrazu 3.... čo nechapem prečo sa to zmenilo. Keby že má 2 tak v pohode..... veru musim sa isť spytať
Sak napis na studijne. Ale ja by som to riesil tak, ze by som si v lete do rozvrhu zapisal este predmety za kreditovu dotaciu, ktora ti bude chybat kvoli prenasaniu predmetu. (cize 6 kreditov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
No daj školu a fakultu. Napíšem im a spýtam sa ich za teba.