Ahojte Mám otázky čo sa týka PF na UPJŠ .Chcel by som získať stručny prehľad o tom ako je to tam....či sa tam da ľahko dostať alebo nie, aky je tam rozvrh hodin, čo by som mal robiť aby som sa tam dostal a pod. Mal by som záujem o zameraní na BIO.... V
Priatelka studovala biologiu v KE, potom prestupila do BA, kde zistila, ze je to este vacsi bordel ako v KE. Teraz konci v BA, lebo uz sa nej nechcelo nikde ist.
@xwoodyx ja som sa minulý rok hlásila do KE na biológiu, ale mala som to len ako poistku a brali podľa priemeru koncoročných vysvedčení z 1.-3. ročníka + polročné zo 4. ... a brali do priemeru 1,2 ...
@anabbel tiez ma tak okaslali minuly rok, ked aj napriek malu studentov nezobrali nikoho nad priemer 1,2...a tento rok ho este znizili: » www.upjs.sk/prirodovedecka-... ...tak si to najdes...pod tym su keci o tom, ze ak nemas taky priemer, mas moznost dostat sa tam podla bodov...blbosti....neberu nikdy tych, co maju horsi priemer ...
@efemera no ja som mala priemer do 1,2 takže mňa tam vzali... ale myslela som si, že ak sa tam prihlási málo študentov, zoberú aj tých, ktorí mali nad 1,2... teda aspoň podľa mňa by sa to tak malo robiť...
Tak predmety čistý biologovia v prvom tuším mali anatómiu človeka, cytológiu, botaniku I, úvod do laboratornej práce,chemické výpočty a všeobecná a anorganická chémia...v zimnom semestri..aspoň tak píše na stránke
Zdravím všetkých! Je tu nejaký človiečik, ktorý je prijatý na jednoodborovú biológiu a nastupuje od septembra?...ak áno,neváhaj a kontaktuj ma,budem nesmierne rada Rada by som tu našla nejakého budúceho spolužiaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pokiaľ ti ide o to iba sa tam dostať, tak ti k tomu stačí maturitné vysvedčenie. Dokonca tam berú ľudí, ktorí maturujú v septembri.
@xwoodyx ja som sa minulý rok hlásila do KE na biológiu, ale mala som to len ako poistku a brali podľa priemeru koncoročných vysvedčení z 1.-3. ročníka + polročné zo 4. ... a brali do priemeru 1,2 ...