ahojte, chcela by som sa informovať vás, tí čo chodíte alebo sa chystáte na Fakultu zdravotníctva - dentálna hygiena ako prebiehajú príjimačky z časti modelovanie a kreslenie ... vdakaa a píšte názory
AK ti môžem poradiť rozmysli si, či tam pôjdeš, kamoška tam študovala a nebola vôbec spokojná, prístup ako na strednej, čo sa týka učenia tiež to nie je ako klasicka VŠ, pisali pisomky pomaly na každej hodine, popri tom aktivity mimo školy a hlavne je to finančne náročné,nakoniec odtiaľ odišla kôli prístupu aký tam bol, nebola spokojná.
ahoj, prosím ťa keby si bola taká zlatá a vedela mi povedať niečo bližšie o tej dentálnej hygiene...ako asi je to finančne náročné a či tá tvoja kamoška si pamätá ešte niečo z prijímačiek...mám o túto školu záujem, ale tvoj príspevok ma rozrušil... ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ahoj, prosím ťa keby si bola taká zlatá a vedela mi povedať niečo bližšie o tej dentálnej hygiene...ako asi je to finančne náročné a či tá tvoja kamoška si pamätá ešte niečo z prijímačiek...mám o túto školu záujem, ale tvoj príspevok ma rozrušil... ďakujem